Ege Postası
Geri

Ataol Behramoğlu Bornovalılarla buluşuyor

Atatürk Kitaplığı’nı restore ederek içinde 17 bin eserin bulunduğu büyük bir tesis haline getiren Bornova Belediyesi önemli bir etkinliğe hazırlanıyor. Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Ataol Behramoğlu’nu Dünya Kütüphaneler Haftası’nda İzmirli hayranları ile Büyükpark içindeki Nikah Salonu’nda 29 Mart Cuma günü saat 20.00’de buluşuyor
Ataol Behramoğlu Bornovalılarla buluşuyor
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mart 2013 Çarşamba 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Şair, yazar, çevirmen Ataol Behramoğlu Dünya Kütüphaneler Haftası’nda düzenlenecek söyleşide Bornova Belediyesi’nin konuğu olacak. Edebiyat ve kültür üzerine yazdıkları, antoloji ve diğer çalışmalarıyla günümüzün önde gelen yazarları arasında yer alan Behramoğlu’nu İzmirliler ile buluşturacak etkinlik, 29 Mart Cuma Günü Saat 20.00’de başlayacak. Büyük Park içerisindeki Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki söyleşinin ardından ilk solo albümü "Şiiriçi Şarkılar" ile büyük beğeni toplayan Haluk Çetin müzik dinletisi sunacak.
Kültür ve Sanat dünyasının değerli isimlerini sevenleri ile bir araya getirmeye devam ettiklerini belirten Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, ‘‘Ataol Behramoğlu böylesi bir haftada konuk edilecek isimlerin başında geliyor. Keyifli bir söyleşi olacak. Ardından bir müzik ziyafeti gerçekleşecek’’diye konuştu.

Atatürk Kitaplığı’nda 17 bin eser bulunuyor

Bornova Belediyesi tarafından restore ettirilen Atatürk Kitaplığı’ndaki toplam 17 bin zengin eserden ikametgah belgesi, kimlik fotokopisi ve bir fotoğrafla yapılan başvuru sonrası oluşturulan üyelik ile yararlanılabiliyor. Tarihi binadaki kitaplıkta, Atatürk ile ilgili eserler başta olmak üzere, tarih, araştırma, çocuk, psikoloji gibi birçok dalda eserler yer alıyor.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası