Ege Postası
Geri

Ayata CHP'lilere seçmene nasıl ulaşacaklarının şifresini anlattı

CHP İzmir Örgütü’ne yaklaşan yerel seçimler öncesinde ‘seçmen davranışları’ adı altında eğitim semineri verildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, kendi hazırladığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önsözünde "Seçmen tabanımızı iyi tanımalıyız" uyarısı yaptığı kılavuz içinden örgüte seçmen odaklı mesajlar verdi.
Ayata CHP'lilere seçmene nasıl ulaşacaklarının şifresini anlattı
Haberler / Yerel Politika
30 Mart 2013 Cumartesi 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, CHP İzmir Örgütü’ne yaklaşan yerel seçimler öncesinde ‘seçmen davranışları’ adı altında eğitim semineri verdi. Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda basına kapalı olarak gerçekleşen seminere CHP İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolu başkanları katıldı.

“SADECE ESNAFA VE STK’LARA GİTMEYİN”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, kendi hazırladığı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önsözünde "Seçmen tabanımızı iyi tanımalıyız" uyarısı yaptığı kılavuz içinden örgüte seçmen odaklı mesajlar verdi. Ayata, İzmir Örgütü’ne siyasi seçim çalışmaları yaparken seçmene ulaşırken hal ve tavırların nasıl olması gerektiği yönünde bilgiler verdi. CHP olarak toplumun çeşitli kademelerine ulaşmaları gerektiğini ifade eden Ayata’nın, “ Sadece esnaf ve STK ziyaretleri yapmak doğru değil. Ülkede 700 bin öğretmen var. Çeşitli yöre dernekleri var. Onlara da ulaşmalıyız” uyarsı yaptığı öğrenildi. Ayata, İzmir'in üniversite kenti olduğuna dikkat çektiği ve özellikle Bornova ve Buca ilçe örgütlerine burada oy atacak öğrencilerin hangi partilere oy atacakları yönünde araştırma yapmalarını söyledi. 



OY VERMEYEN SEÇMENE ULAŞIN
Seçimler de sandığa gitmeyen ciddi oranda bir seçmenin olduğunu ifade eden Ayata’nın, “Son seçimlerde oy atmayan ciddi derecedeki seçmenin büyük kısmı iktidar partisine uzak. Oy verecekleri partiyi arıyorlar. CHP’yi bu seçmenlere anlatın” dediği ifade edildi.

KILAVUZ HERKESE DAĞITILDI

Ayata, ''İl-ilçe dinamikleri'', ''göç'', ''kır-kent ayrımı'', ''ekonomik yapı ve oy verme'' gibi başlıklar altında bilgilerde verdi. Toplantıda ''Seçimde Başarı için Seçmeni Tanımak'' başlıklı kılavuz tüm katılanlara dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası