Ege Postası
Geri

Aydın Belediye Meclisi devamsız üyelerinden rahatsız

Dün toplanan Aydın Belediye Meclisi, devamsızlığı adet haline getiren üyelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Mazeret bildirip gelmeyen üyelerin ikaz edilmesi istendi. Bu konuda kanunen yapılacak bir şey olmadığını belirten Belediye...
Aydın Belediye Meclisi devamsız üyelerinden rahatsız
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dün toplanan Aydın Belediye Meclisi, devamsızlığı adet haline getiren üyelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Mazeret bildirip gelmeyen üyelerin ikaz edilmesi istendi. Bu konuda kanunen yapılacak bir şey olmadığını belirten Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise konunun görüşülmesi gerektiğini söyledi.

Belediye meclis salonunda 11 maddelik gündemle yapılan toplantıya, mazeret belirten dokuz üye katılmadı. Bazı üyelerin bunu alışkanlık haline getirdiği belirtilerek çözüm bulunması istendi. Toplantıda ayrıca Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’nin yeni yaptığı ve Aydın Belediye Meclisi'ne sunduğu imar değişikliği, oybirliğiyle kabul edildi. Bazı meclis üyelerinin, "Belediye, ADÜ’nün planını sadece onaylıyor." eleştirisi üzerine Aydın’ın üniversitesi olduğunu ve kamu yararının gözetildiğini belirten Başkan Çerçioğlu, encümende kabul edilen imar değişikliğinin uygun olduğunu savundu. Görüşmeler sonucunda, 150 dönüm üzerindeki imar değişiklik planı kabul edildi.

Meclis toplantısında, itfaiyenin güçlendirilmesi için yeni araçlar alınması da kararlaştırıldı. Yangına dayanıklı ve tam donanımlı araçların daha faydalı olacağı, gelişmiş araçlara ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Aydın İtfaiyesi'nin güçlü donanımı ve başarılı itfaiyecileri bulunduğunu belirten Çerçioğlu, yüksek binalardaki yangınlara müdahale edecek imkanları da olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası