Ege Postası
Geri

Aziz Kocaoğlu’nun ‘Çete’ kitabına tepki gösterdi

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çete adlı kitabına tepki göstererek, “Kocaoğlu artık İzmir siyasetinde bir realite değil bu yüzden romantizm satarak piyasa yapma gayretinde. Artık bıraksın bunları da hizmetin, belediyeciliğin kitabını yazsın ”diye konuştu.
Aziz Kocaoğlu’nun ‘Çete’ kitabına tepki gösterdi
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2012 Salı 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Şengül, Kocaoğlu’nun yanlış yönlendirildiğine de dikkat çekerek, “seçime bir yıl kala proje hazırlayıp sonrada onları rafa kaldırıp milli değerler ve laiklik üzerinden baskı üretmek suretiyle  manipülasyon yapmasın, artık İzmirliler bunu yemiyor” dedi.

Şengül şöyle konuştu:“İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu gün geçmiyor ki hizmetin dışında belediyeciliğin dışında bir olayla gündeme gelmesin. Üretemediği ve gelişmekte olan siyasi rekabet ortamına ayak uyduramadığı için ortak değerleri sulandıran bir siyasi yol izlemeyi alışkanlık haline getirdi. Ancak ne yazık ki bunun bile ölçüsünü kaçırmış vaziyette. Hoyrat ve kontrolsüz. Sayın Kocaoğlu bu aklı kimden alıyor bilmiyorum ama kesinlikle yanlış yolda. Kendisine tavsiyem danışmanlarını ve akıl hocalarını değiştirmesi. Zira bu siyaset tarzı eskidi ve millet artık bunları yutmuyor. 

 Sayın Kocaoğlu artık bu işleri bıraksın, sosyal belediyeciliğin gereği olan asli görevlerini yerine getirsin. Hizmet yapsın. Ortada bitirilememiş ve skandallar furyası bataklığında can çekişen bir metro var.

Kocaoğlu sanki bütün işi gücü bitirmiş gibi hizmet siyasetinin en önemli mecrasında, duygular üzerinden rant devşirme gayretinde. Görülmekte olan dava sürecine İzmirlilerin gelmemesi yönünde çağrı da bulunmak suretiyle, aslında İzmirlileri bu davaya ortak etme gayreti güdüyor. Vatandaşa ‘gelmeyin fişlenirsiniz’ imasında bulunarak korku pompalıyor. Ama Sn. Kocaoğlu da İzmirli de rahat olsun. Biz sizin ‘hayır’ dediğiniz 12 Eylül 2010 referandumunda fişlemeleri tarihe gömdük.

Kocaoğlu artık İzmir siyasetinde bir realite değil bu yüzden romantizm satarak piyasa yapma gayretinde. Seçime bir yıl kala bir dizi proje vaadedip seçim sonrası bunları rafa kaldıran bir anlayış benimsediği yetmiyormuş gibi, Başkanlık sürecini de bu tarz magazinsel olaylarla geçiriyor. Normal şartlarda İzmir gibi bir büyükşehri yöneten birinden ‘hizmetin ve belediyeciliğin kitabını yazmasını hatta hizmet siyasetine yeni bir vizyon getirmesini beklersiniz. Ancak Sn. Kocaoğlu eski Türkiye’nin bugün karşılığı olmayan siyasetçileri gibi davranıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası