Ege Postası
Geri

BAY-GEM gururlandırdı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde aldıkları ücretsiz eğitim fırsatları ile çeşitli üniversite ve Anadolu liselerini kazanan öğrencilerle Dünya Barış Anıtı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
BAY-GEM gururlandırdı
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ağustos 2013 Cumartesi 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - Başarılı bir sezonu geride bırakarak Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) yüzde 95, Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) yüzde 88 başarı sağlayan BAYGEM öğrenci ve öğretmenleri için gurur duyan Başkan Hasan Karabağ, “Sizleri ve başarılarınızı gördükçe gurur duyuyor ve ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyorum” dedi.
Bizleri unutmayın
Eğitimde sağladığı fırsat eşitliği için teşekkür eden öğrenciler hayallerini kurdukları lise ve üniversitelerin kapılarından içeri girecekleri günün heyecanıyla yaşamaya devam ediyor. Kahvaltı sonrası öğrencilere seslenen Başkan Karabağ, “Sizlerin başarılarınızla mutlu oluyoruz. Sadece eğitim vererek değil çocuklarımızın tercihlerinde de yardımcı oluyoruz. Böylece yanlış tercih yaparak dışarıda kalma, sene kaybetme gibi problemlerin de önlerine geçiyoruz. İnşallah kazandığınız okullarda da başarılı olur ve mezun olursunuz. Asıl hayat sonra başlıyor. Bizim sizden istediğimiz bir tek şey var. Bizleri unutmayın” dedi.
Tekrar bir araya geleceğiz
Başkan Karabağ okullar açılmadan önce kazanan tüm öğrencilerle birlikte bir araya gelerek bir eğlence düzenleyeceklerini dile getirdi. Başkan Karabağ ve eşi emekli öğretmen Bahriye Karabağ günün anısına öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gözde üniversitelere yerleştiler
EA bölüm birincisi Akdeniz Üniversitesi Hukuk fakültesini, Sözel bölüm birincisi ODTÜ Tarih bölümünü, SAY bölüm birincisi de Katip Çelebi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliğini kazandı. 2012-2013 SBS sonuçlarına göre BAY-GEM’de eğitim gören 239 öğrenciden 223’ü Anadolu Liselerine, Anadolu Sağlık Meslek Liselerine ve Anadolu Meslek Liselerine yerleşmiştir.
2012-2013 ÖSYS sonuçlarına göre, BAY-GEM’ de ücretsiz olarak eğitim gören 188 öğrenciden 154’ü 4 yıllık üniversitelere ve 2 yıllık meslek yüksekokullarına ve açık öğretim fakültelerine yerleşti. 20 öğrenci herhangi bir tercihte bulunmazken 14 öğrenci bir bölüme yerleşemedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası