Ege Postası
Geri

BBP'nin gündemi 'Çevik Bir Meydanı'

Büyük Birlik partisi İzmir İl başkanı Ahmet BEREKET “Org. Çevik Bir Meydanı” isminin kaldırılması ile ilgili taleplerine verilen ret yanıtını yaptığı yazılı açıklama ile sert sözlerle eleştirdi.
BBP'nin gündemi 'Çevik Bir Meydanı'
Haberler / Yerel Politika
5 Ekim 2012 Cuma 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-  BBP İzmir İl Başkanı BEREKET açıklamasın da “Güzel İzmir’imizin Buca ilçesinde adeta bir demokrasi ayıbı gibi duran ve konumu itibari ile her gün önünden binlerce vatandaşımızın geçmek zorunda olduğu 28 Şubat sürecinin baş mimarların dan  “Org. Çevik Bir Meydanı” isminin kaldırılması ile ilgili olarak,  BBP Buca İlçe Başkanlığımızca 18.04.2012 tarihli dilekçe  ile Buca Belediye Başkanlığına müracaat edilmiş, Buca Belediye Başkanlığı da, konunun yetki alanlarının dışında olmasını gerekçe göstererek,  07.05.2012 tarihinde dilekçemizi İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanlığına havale etmiştir.

 İzmir  Büyük Şehir Belediye başkanlığı da 04.07.2012 tarihli yazı ile “Org. Çevik Bir Meydanı” isminin kaldırılması ile ilgili talebimizi yerinde bulmayarak ret etmiştir. Ret ediliş sebebi olarak ortaya konan gerekçe ise özetle,  sokak isim,  adres ve numaralarını Coğrafi adres bilgi sistemi (CABS) veri tabanına gönderilerek, eş zamanlı olarak Ulusal adres veri tabanına (UAVT) işlendiğinden isim değişikliği ile değişikliğin zamanında duyurulamamasın dan kaynaklı gerek resmi,  gerekse diğer bürokratik işlemlerde meydana gelecek aksaklıklardan dolayı emek ve maliyet açısından ciddi kayıpların olacağı yönünde son derece gülünç  ve  kabul edilemez bir gerekçeyi tarafımıza cevabı yazı ile bildirilmiştir.

 Çağdaş ve sosyal demokrat olmakla övünen CHP li Büyük Şehir Belediyesi  ve Buca Belediyesine bu gerekçenin ne kadar yakıştığını ve darbeci zihniyetin baş mimarlarından biri olan Çevik BİR ismini hala İzmir’de yaşatıyor  ve yaşaması içinde çaba gösteriyor olmalarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası