Ege Postası
Geri

Babuşcu: Ne mutlu ki ağlayabilen Başbakanımız var

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında ağlamasını hatılatarak, “Ne mutlu bize ki ağlayabilen bir Başbakanımız var.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye...
Babuşcu: Ne mutlu ki ağlayabilen Başbakanımız var
Haberler / Güncel
23 Ağustos 2013 Cuma 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında ağlamasını hatılatarak, “Ne mutlu bize ki ağlayabilen bir Başbakanımız var.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu ve bazı AK Partili milletvekilleri Sancaktepe’de açılış ve temel atma törenine katıldı.Sancaktepe Meydan Parkı’nın açılışı ve Yenidoğan Kültür Merkezi’nin temel atma töreninde konuşan Babuşcu, Başbakan Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon programında ağlamasını hatırlattı. İhvan lideri Muhammet Biltaci’nin Mısır’daki darbeye karşı direniş sırasında hayatını kaybeden kızı Esma’ya yönelik mektubun okunduğu sırada Erdoğan’ın gözyaşlarını tutamadığını hatırlatan Babuşcu, “Başbakanımızın programda Esma şehidimize babasının yazdığı mektup okunurken gözyaşlarına beraber şahitlik etti. Hepimiz ağladık. Biliyor musunuz ağlayamayanlar asla anlayamazlar. Ağlayabiliyorsanız Suriye’nin acısını hissedersiniz. Ne mutlu bize ki ağlayabilen bir genel başkanımız, Başbakanımız var.” diye konuştu.

İstanbul’un farklı noktalarında meydan eylemleri yapıldığını kaydeden Babuşcu, nerede mağdur ve mazlumlar adına çığlık varsa orada olduklarını ifade etti. Babuşcu, “Bu Pazar saat 17.00’de Saraçhane’de Esma sizi çağıarıyor. Esma’nın çağrısına kulak verin. Esma’nın duasına katılmakiçin orda olmayı görev bilin. Umulur ki bizim içimizde duası makbul olanların o makbuliyeti çerçevesinde Suriye için de Mısır için de ve bütün mazlumlar için de kurtuluş vesilesi olur.” dedi.

Törende belediyenin yaptığı yatırımları anlatan Kadir Topbaş da Mısır ve Suriye’deki olaylara değindi. Topbaş, “Hazreti Mevlana’nın bir sözü var ‘yüreği yanmayanın gözü yaşarmaz.’ Onlar sadece kendilerini, çıkarlarını düşünürler. Suriye ve Mısır kanayan bir yara. Vicdanlar suskun. Hala buradan kar etmenin peşinde olanlar var.” şeklinde konuştu. Türkiye dışında ses çıkaran olmadığını belirten Topbaş, Türkiye’nin güçlenmesinin bu coğrafyalarda yaşanan sorunların çözümü anlamına geldiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası