Ege Postası
Geri

Bahçeli İzmir'e geliyor: Bayramlaşacak mesajlar verecek

İzmir’de partililer ile bayramlaşmak için Kurban Bayramı'nın dördüncü günü kente gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP İzmir İl Başkanlığı’nın tertip ettiği bayramlaşma törenine katılacak. Bahçeli'nin törende ülke ve kent gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi.
Bahçeli İzmir'e geliyor: Bayramlaşacak mesajlar verecek
Haberler / Politika
20 Ekim 2012 Cumartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kurban Bayramı’nda İzmir’e gelecek. İzmir’de partililer ile bayramlaşmak için Bayram’ın dördüncü günü kente gelecek olan Bahçeli, MHP İzmir İl Başkanlığı’nın tertip ettiği bayramlaşma törenine katılacak.
28 Ekim Pazar günü Kültürpark 1 Nolu Hol’de gerçekleştirilmesi planlanan tören saat 14.00’de başlayacak. Bahçeli’ye İzmir ziyareti sırasında çok sayıda MYK ve Başkanlık Divanı üyesinin de eşlik etmesi bekleniyor.

İZMİR’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEK

Bahçeli’nin İzmir’e yapacağı ziyaret için hazırlandıklarını belirten MHP İl Başkanı Necat Karataş coşkulu bir kutlama tertip ettiklerini ifade etti. Karataş, Genel Başkan Bahçeli’nin bayramlarda Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde olmaya ve bu illerdeki partililerle bayramlaşmaya önem verdiğini dile getirerek “Liderimizin bayramın 4. gününde İstiklal ve Cumhuriyetimizin sembol şehri olan İzmir’imizi şereflendirmeleri ve bunu hem Kurban Bayramımız hem de Cumhuriyet Bayramımızla birleştirmeleri son derece önemlidir. Muhterem Liderimiz, bayramlaşma törenimizde ülke ve şehir gündemimizle ilgili önemli açıklamalarda bulanacak, İstiklalimizin bayrağı İzmir’den tüm Türkiye’ye değerli mesajlar vereceklerdir. Genel Başkanımız partililerimizle bayramlaşması bizim için gerçekten onur verici. Kalbi Türkiye ve İzmir sevdasıyla atan tüm hemşehrilerimizi Genel Başkanımızla bayramlaşma şölenine davet ediyoruz” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası