Ege Postası
Geri

Bakan Çağlayan, Silifke SASİAD’ı ziyaret etti

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Silifke’de yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SASİAD) ziyaret etti. SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve beraberindeki...
Bakan Çağlayan, Silifke SASİAD’ı ziyaret etti
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Silifke’de yeni kurulan Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (SASİAD) ziyaret etti.

SASİAD Başkanı Alphan Toygar, dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve beraberindeki heyete, SASİAD’ın faaliyetleri ve projeleri konusunda bilgi verdi.
Çağlayan, "Ülke ekonomisinin kalkınması için mücadele veren derneklerin kendi bölgemizden yani Mersinimizden çıkması bizler için ayrı bir sevinç kaynağıdır." dedi.

Silifkeli işadamlarını dünya pazarındaki yerini alması ve Türkiye ekonomisine katkı sağlaması için Silifke Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği'ni kurduklarını belirten SASİAD Başkanı Alphan Toygar, yönetim kurulu ile birlikte aktif olarak çalışmalarına başladıklarını belirtti. Başkan Toygar, Silifke'nin meşhur yoğurdundan, tarım ürünlerine varıncaya kadar markalaşarak dünyaya pazarında yerini alması konusunda proje çalışmalarının oluşturulacağını ifade etti. Bu konuda kararlılık göstereceklerini ve Silifke'nin dünyaya açılan kapısı olacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası