Ege Postası
Geri

Başkan Zenbilci, yol teftişine çıktı

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, İncirlik Hürriyet Mahallesi'nde devam eden kilit parke yol çalışmalarını inceledi. İşçilerle bir süre sohbet eden Zenbilci, aşırı sıcaklardan dolayı yol yapım çalışmalarının...
Başkan Zenbilci, yol teftişine çıktı
Haberler / Genel
28 Temmuz 2013 Pazar 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, İncirlik Hürriyet Mahallesi'nde devam eden kilit parke yol çalışmalarını inceledi. İşçilerle bir süre sohbet eden Zenbilci, aşırı sıcaklardan dolayı yol yapım çalışmalarının daha serin olan akşam saatlerinde yapıldığını bildirdi.

    Sarıçam Belediyesi'nin asfalt ve kilit parke çalışmaları aralıksız sürerken İncirlik Hürriyet Mahallesi'nde gündüz sıcakların etkisi ile çalışamayan kilit parke ekibi, gece yol döşüyor. Başkan Ahmet Zenbilci, akşam saatlerinden gece geç saatlere kadar çalışan işçileri iftardan sonra ziyaret etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Zenbilci, İncirlik’te son 3 ayda Kemalpaşa Mahallesi'nde 25 bin metrekare satıh kaplama yol yaptıklarını belirterek, “Şu anda da Hürriyet Mahallesi'nde 25 bin metrekare kilit parke yol çalışmamız mevcut. Mevsim koşulları nedeniyle arkadaşlarımız burada gece bir çalışma yürütüyor. Hürriyet mahallesi sakinlerine de hayırlı olsun diyorum.” dedi.

    İncirlik Hürriyet Mahalle Muhtarı Nuri Paylan da mahallenin bugüne kadar görmediği bir hizmete kavuştuğunu belirterek Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'ye teşekkür etti.

    Bu arada Sarıçam Belediyesi Çınarlı Mahallesi Esentepe konutlarının bulunduğu alanda kilit parke çalışmasına başlandı. Belediye halen Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde de kilit parke yol yapımı için hazırlıklarını sürdürüyor. Yine Küçükbaklalı, Yıldırım Beyazıt ve Göztepe mahallelerinde de asfalt yol çalışması için hazırlık yapılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası