Ege Postası
Geri

Bakan Çelik'ten Başkan Tartan'a teşekkür

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Belediye çalışanlarının sosyal güvenlik prim borçlarının bugüne kadar düzenli bir şekilde ödenmesini sağlayan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a teşekkür etti.
Bakan Çelik'ten Başkan Tartan'a teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2013 Pazar 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Prim borçlarının ödenmesi konusunda gösterilen duyarlılığa mektup göndererek teşekkür eden Bakan Çelik, “Belediye Başkanlığınızın 2012 Aralık dönemi itibariyle kurumumuza borcunuz bulunmuyor. Sosyal güvenlik prîm borçlarınızın ödenmesi konusunda gösterilen duyarlılık nedeniyle teşekkürlerimi bildiririm. Gelecek nesillere gelişmiş ve refah seviyesi yükselmiş bir ülke bırakılmasına katkı sağlayacak olan primlerinizin ödenmesindeki hassasiyetinizin devamı dileğimle yerel yönetimdeki hizmetlerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.
Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan da göreve geldikten sonra Belediye bütçesinin en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterildiğini belirterek, “ Özellikle çalışanlarımızın primlerinin ödenmesi konusunda çok hassas davrandık. Pirimler, zamanında ve tam olarak yatırıldı. Belediyemizin Sosyal Güvenlik Kurumu dahil, hiçbir kurum ve kuruluşa bir kuruş borcu bulunmamaktadır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası