Ege Postası
Geri

Göztepe Rotaract'tan Tartan'a ödül

Göztepe Rotaract Kulübü, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a ‘Meslek Hizmet Ödülü’ verdi.
Göztepe Rotaract'tan Tartan'a ödül
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2013 Pazar 10:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Göztepe Rotary Başkanı Turhan Urhan, Rotaract Dönem Başkanı İpek Demirtaş Canarslan, Bölge Rotaract Temsilcisi Gülser Vardarcı, Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Göztepe Rotaract Kulüp üyelerinin de katıldığı dönem toplantısında Başkan Tartan’a ödülü İpek Demirtaş Canarslan tarafından verildi.
Alsancak Voley Otel’de düzenlenen törende konuşan Rotaract Dönem Başkanı Canarslan, çocukların tiyatro ile buluşmasının sağlanmasına, Ege Üniversitesi Onkoloji Bölümü’ne tekerlekli sandalye bağışlanmasına ve Anne Çocuk Şenliği düzenlenmesine çok büyük destekler veren Başkan Tartan’a ‘Meslek Hizmet Ödülü’ sunduklarını söyledi. Başkan Tartan’ın yaşamlarında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Canarslan “Her zaman bizim en büyük destekçimiz oldu. Projelerimizi gerçekleştirirken bize verdiği güçle, güvenle daha emin adımlarla yürüdük. Kente ve bizlere sağladığı katkıları nedeniyle bu yıl ‘Meslek Hizmet Ödülü’nün Başkan Tartan’a verilmesi kararını aldık” dedi.
Göztepe Rotary Başkanı Turhan Urhan da Başkan Tartan’ın kendileri için gurur abidesi olduğunu belirterek, siyasette seçim yaparken ellerini taşın altına koymaları gerektiğini söyledi. Urhan, “Başarılı insanların siyasette daha çok görev almaları gerekir. Bize düşen vazife ise; başarılı insanları piramitin tepesine taşımak ve onların yanında olmaktır” diye konuştu.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kendisine verilen ödülleri çok önemsediğini belirterek, geçtiğimiz yıl da Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği 118-R Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından Uluslararası Lions Kulüpleri’nin en prestijli ödülü olan ‘Melvin Jones Dostluk Ödülü’nü aldığını hatırlattı. Tartan, “Siyasi yaşantımda özellikle sivil toplum örgütleri tarafından çok ödül aldım. Bu ödüllerin yürekten verildiğine inanıyorum. Sanırım ‘Melvin Jones Dostluk Ödülü’ alan belediye başkanı enderdir. Yaptığımız iş siyaset ama ben hiçbir zaman kendimi siyasetçi olarak görmüyorum. Karşılıklı iletişim varsa başarı var demektir. Ne zaman olursa gücüm ölçüsünde desteğe hep hazırım” diye konuştu.
Başkan Tartan, genç rotaractlara yaşama dair ip uçları verdi. Başarılı olmanın ilk anahtarının sevgiden geçtiğini ifade eden Tartan, gençlere; “Sevginizi paylaşın, bilinçli olun, eleştiriyi dozunda dikkate alın, eleştiri odaklı yaşamayın, mantıklı olun, yaşadığınız kentin değerlerinin farkına varın, negatif enerjiyi etrafınızdan uzak tutun, kendinizi tanıyın, spor yapın ve mutlaka bir hobiniz olsun” önerisinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası