Ege Postası
Geri

Belediye “temiz Karşıyaka” için “eğitim şart” dedi

Karşıyaka sokaklarına eğitimli süpürgeciler geliyor. Karşıyaka Belediyesi, yeni yaptırdığı binaya taşıyacağı Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde eğitim çalışmalarına ağırlık vererek, sokakta vatandaşa birebir hizmet veren temizlik çalışanlarını eğitecek.
Belediye “temiz Karşıyaka” için “eğitim şart” dedi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2013 Cumartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi’nin 2013 yılı yatırımları arasında yer alan Temizlik İşleri Binası açılış için gün sayıyor. “Arslan yattığı yerden belli olur” diye Belediye Başkanı Cevat Durak, “Biz kendi içimizde temizliği hijyen şartlarda yapamıyorsak, halka vereceğimiz hizmette de zayıf kalırız düşüncesiyle, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz için ayrı bir bina yaptık” diye de ekledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü binasını bir ay sonra açmayı planladıklarını belirten Başkan Durak, “Burada her şey kapalı mekanda yapılacak. Araçlarımız burada yıkanacak, temizlenecek. Akaryakıt istasyonu olacak. Seminer salonlarında, Temizlik İşleri personelinin, yaptıkları işin inceliklerinden, vatandaşla diyaloglarına kadar pek çok konuda eğitim çalışmaları olacak” dedi.

Zübeyde Hanım Mahallesi’nde 2400 metrekarelik inşaat alanına sahip Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Binası’nda, çalışma ofisleri, temizlik ve çöp toplama araçları için otopark, araç yıkama parkurları, akaryakıt istasyonu, seminer salonları ve bir de kafeterya bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası