Ege Postası
Geri

Genç sporcuların kupa sevinci

Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kupa törenine Konak Belediyesi Spor Kulübü Takımları damga vurdu.
Genç sporcuların kupa sevinci
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2013 Cumartesi 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kupa törenine Konak Belediyesi Spor Kulübü Takımları damga vurdu. 2012-2013 sezonunda İzmir çapında dereceye giren takımlar kupalarına kavuştu.
Konak Belediyesi basketbol ve hentbol takımları toplam beş şampiyonluk alarak büyük bir başarıya imza attı. Konak Belediyesi Spor Kulübü hentbol yıldız ve genç erkekler ile genç kızlar kategorilerinde kupalarına kavuşurken, basketbolda ise yıldız ve genç kızlar kupalarını aldı.
Genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sezon boyunca verilen emeklerin karşılığını aldıklarını dile getirdi. Başkan Tartan, “Büyüklerimizin aldıkları Türkiye şampiyonlukları ve başarılar gençlerimize örnek oldu. Abla ve ağabeylerinin yolunda ilerleyen genç sporcularımızın başarıları, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor” diye konuştu.
Verdiklerini mücadeleler sonucunda hak ettikleri kupa ve madalyalarına kavuşan gençlerin sevinçleri gözlerinden okundu. Konak Belediyesi sporcuları hep bir ağızdan, ‘Yeni zaferlere hazırız’ mesajı verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası