Ege Postası
Geri

Tartan'dan Gıda Çarşısı'na festival müjdesi

Kona Belediye Başkanı Hakan Tartan, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli ile birlikte Gıda Çarşısında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Tartan'dan Gıda Çarşısı'na festival müjdesi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2013 Cuma 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Gıda Çarşısı esnafının sıkıntılarının dinlendiği ziyaretlerde, Alsancak Festivali, Kemeraltı festivali gibi festivallere eklenecek yeni bir festivalin müjdesini de Başkan Tartan verdi. 1-10 Haziran arası Gıda Çarşısı festivali için hazırlıklara başlandı.

KESTELLİ’YE ÖVGÜ
Yapılan esnaf ziyaretinden sonra düzenlenen basın toplantısında Tartan, Kestelli’yi övdü. Kestelli’nin İzmir’in önünü açtığını savunan Tartan, “Işınsu Kestelli sadece Türkiye’de kadın başkan profili ile başarının sembolü olmadı aynı zamanda insancıl, dost, sıcak ilişkileri ile de İzmir’in önünü açtı. Bugün yerel yöneticilerin yetişebildiği yerler oluyor yetişemediği yerler oluyor. Bazı şeyler de dostlukla çözülüyor”

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Gıda Çarşısının kentin kalbi olduğunu söyleyen Tartan, şöyle devam etti, “Ekonomi çarkının döndüğü bir yer burası. Zaman zaman duraksamalara girebiliyor. Geldiğimizde esnafımızla konuşmuştuk. Arkadaşlarımız sıkıntılarını anlatmıştı biz de çözmüştük. Kent yaşamında yenilikler sürekli olmalı. Geçtiğimiz gün Işınsu hanım bana Gıda Çarşısına bir daha gidelim dedi. Ben de tabii dedim. Buranın ufak tefek sorunları var onları yine çözeceğiz. Bu hafta sonu halledeceğiz. Onun dışında otopark benzeri sorunlar var onları konuşuyoruz”

GIDA ÇARŞISI FESTİVALİ

Esnaf ziyaretleri sırasında Konak Belediyesi’nin festival ailesine katılacak bir yeni festivalin müjdesini de Başkan Hakan Tartan verdi. 1-10 Haziran Tarihleri arasında Ege Gıda Şenliği adı altında gerçekleşecek festival için Tartan, “Bu bölgeyi gıda üssüne çevireceğiz. Şenlik düzenlemekteki amacımız da bu bölgeyi canlandırmak” diye konuştu.

BAŞIMIZDAN EKSİK OLMASIN

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın İTB ile ilgili her konuda yanlarında olduğunu belirten İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Hakan Başkan her sorunumuzda yanımızda. Üyelerimizin yanında. Anında telefon açıyoruz randevu veriyor kendisi geliyor sağ olsun. Başımızdan eksik olmasın” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası