Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ Bayraklılı kadınlarla bir arada

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklılı kadınlarla Dünya Barış Anıt’ında bir araya geldi. CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer ile birlikte düzenlenen kahvaltıya katılan Başkan Karabağ Bayraklının kadınlarının sorunlarını dinledi.
Başkan Karabağ Bayraklılı kadınlarla bir arada
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2013 Cuma 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Dört yıllık hizmet döneminde Bayraklı’nın her mahallesine yatırım yaptıklarını dile getiren Karabağ şimdiye kadar iki spor kompleksi, üç kapalı Pazar yeri, bir kız misafirhanesi onlarca yeni park yaptık. Mevcut tüm parklarımızı oyun guruplarına varana kadar yeniledik. Binlerce metrekare kilitli parke taş döşeyerek sokakları daha çağdaş bir görünüme kavuşturduk. Temizlik işlerimiz ile günde iki defa çöpleri alınan bir noktaya geldik. Fen işleri şantiyesini yaptık, Belediye hizmet binası çalışmalarına başladık. Kısa bir süre içersinde de temelini atacağız. Bugün gelinen noktada Bayraklı İzmir’in parlayan yıldızı oldu’’ diye konuştu.

Karabağ, "Bir araya gelmeye devam edelim"
Bayraklı Belediyesi’nin kurulduğu ilk günden yapmış olduğu hizmetlerle herkesimin Belediyesi olduğunu Türkiye’de örnek bir belediyecilik anlayışı geliştirdiğini belirtti. Nafiz Gürman mahallesine yeni bir pazaryeri yapacaklarını, Doğançay Mahallesine bir spor kompleksi projesi hazırladıklarını dile getiren Karabağ, Bayraklı Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezi üzerinde bulunan düğün salonunun taşınarak Onur Mahallesi'nde bir arazi üzerine yapmayı düşünüyoruz” dedi. Karabağ, "Gelecek dönemi de kapsayan önemli projelerimiz olacak. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve onların isteklerine cevap vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Başkan Karabağ toplantı sonunda vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası