Ege Postası
Geri

Bakanlık devreye girdi, öğretmenlerin sorunu çözüldü

Egepostası.com’un gündeme getirdiği İzmir’e eğitime gelen 29 öğretmenin yaşadığı mağduriyetle ilgili haber geniş yankı bulurken Bakanlığın ve EBSO yetkililerin devreye girmesiyle öğretmenlerin yaşadığı sorunun kısa sürede çözüldüğü aktarıldı.
Bakanlık devreye girdi, öğretmenlerin sorunu çözüldü
Haberler / İzmir
6 Eylül 2023 Çarşamba 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÖNÜL MORSÜNBÜL/ EGEPOSTASI- Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın 485 bin euro bütçeli Avrupa Birliği Projesi kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden İzmir’e gelen 29 öğretmen karşılaştıkları muamele nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını dile getirerek, bulaşıkları bile kendilerinin yıkadıklarını belirtmişlerdi.

Egepostası.com’un gündeme getirdiği haberin ardından Bakanlığın ve EBSO yetkililerinin devreye girdiği ve sorunun kısa sürede çözüldüğü öğrenildi.

Sabah saatlerinde okul müdürünün ve daha sonra da EBSO’dan gelen bir temsilcinin mağduriyet yaşayan öğretmenlerle görüştükleri ve yaşanılan aksaklıkların en kısa sürede çözüleceğini belirttikleri ifade edildi.

Öte yandan  görüşmenin hemen ardından öğlen yemeğinde tabldotun kaldırıldığı, bir catering şirketi ile anlaşılarak yemeklerin paketli olarak geldiği öğrenildi.

Bu arada mağdur öğretmenlerin seçtikleri temsilciyle yaptığımız görüşmede kendilerine uygulanan muamelenin tamamen değiştiğini belirterek, yetkililerin konaklama ile ilgili de otel yetkilileriyle görüşerek aksaklıkların en kısa sürede giderileceğini söylediklerini ifade etti.

Diğer yandan mağdur öğretmenler, kursa başvuracak öğretmenlerin bundan sonra benzer sorunları yaşamamaları için gösterilen bu olumlu tavırdan memnun olduklarını iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası