Ege Postası
Geri

Balbay, Silivri'den Sincan'a nakledildi

Ergenekon Davası'ndan 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Sincan Cezaevi'ne nakledildi.Ergenekon davasını yürüten İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin karar duruşmasının ardından Balbay, Ankara'ya nakledilmesi...
Balbay, Silivri'den Sincan'a nakledildi
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ergenekon Davası'ndan 34 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan CHP Milletvekili Mustafa Balbay, Sincan Cezaevi'ne nakledildi.

Ergenekon davasını yürüten İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin karar duruşmasının ardından Balbay, Ankara'ya nakledilmesi için Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne başvurmuştu. İkametgahının Ankara olduğunu belirten Balbay, ailesi ve çocuklarının da kendisini daha kolay ziyaret edebilmesi için Sincan Cezaevi'ne naklini istemişti.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Balbay'ın talebini yerinde bularak nakli için gereken izni verdi. Bakanlık yazısının Silivri 1 No'lu Cezaevi'ne ulaşmasının ardından da Balbay, nakli için gereken işlemler başlatıldı. Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden alınan Balbay, bu sabah Sincan L Tipi Cezaevi'ne yerleştirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası