Ege Postası
Geri

Esenyurt'ta 3 kurşunla infaz

Esenyurt’ta, otomobiliyle seyir halinde olan Harun Koçalı, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Koçalı olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Mahallesi 1985 Sokak üzerinde 34 TN...
Esenyurt'ta 3 kurşunla infaz
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenyurt’ta, otomobiliyle seyir halinde olan Harun Koçalı, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Koçalı olay yerinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Mahallesi 1985 Sokak üzerinde 34 TN 5456 plakalı otomobiliyle hareket halinde olan Harun Koçalı (32), kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgandan kaçmak için geri manevra yapan Koçalı, park halindeki bir başka otomobile çarparak durdu. Bu sırada silahını çeken saldırgan, Koçalı’ya ateş etti. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine a 3 kurşun isabet eden Koçalı olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri parmak izi ve delil çalışması yaptı. Çevrede bulunan ve olay yerini gören güvenlik kameralarını da inceleyen polis, cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Üzerinden kimlik çıkmayan Harun Koçalı’nın polis tarafından yapılan araştırmada, çok sayıda dolandırıcılık ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından sabıkası olduğunu belirtildi. Koçalı’nın cenazesi polisin ve cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası