Ege Postası
Geri

İstanbul'dan Yozgat'a hırsızlık için geldi, hayatını kaybetti

İstanbul’dan, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine trafodan elektrik telleri çalmak için geldiği iddia edilen C.D. (47) isimli şahıs elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay, Boğazlıyan-Sarıkaya karayolu kenarında Rafet C.'ye ait...
İstanbul'dan Yozgat'a hırsızlık için geldi, hayatını kaybetti
Haberler / Güncel
22 Ağustos 2013 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’dan, Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine trafodan elektrik telleri çalmak için geldiği iddia edilen C.D. (47) isimli şahıs elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
Olay, Boğazlıyan-Sarıkaya karayolu kenarında Rafet C.'ye ait un fabrikasında meydana geldi.
İstanbul’dan kiraladıkları otomobil ile Boğazlıyan’a bakır tel çalmak için geldikleri ileri sürülen şahıs, elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Arkadaşını olay yerinde bırakıp kaçan Ş.Y. ise daha sonra durumu telefonla ölen kişinin oğluna söyledi. Bunun üzerine ölen şahsın oğlu 155 Polis İmdat telefonunu arayarak ihbarda bulundu.
Ş.Y. isimli şahıs ile birlikte İstanbul’dan 2 Bin lira ödeyerek kiraladıkları otomobil ile gece saatlerinde Boğazlıyan’a gelen C.D ., çevrede yaptığı incelemenin ardından Rafet C.’ye ait eski un fabrikası sahasında bulunan elektrik trafosuna çıktı. Diğer arkadaşı ise aşağıda onu bekledi.
Trafoya çıkan C.D. burada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybederken, arkadaşı Ş.Y., ise olay yerinden kiraladıkları otomobil ile kaçtı.
Ş.Y. bir süre sonra ölen arkadaşı C.D.’nin oğlu F. D.’yi telefonla arayarak babası ile birlikte Boğazlıyan’a trafo hırsızlığı için gittiklerini babasının elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini söylediği öğrenildi.

"OĞLU, ÖLEN BABASI İÇİN İHBARDA BULUNDU"

Olayı öğrenen F.D. 155 Polis İmdat’ı arayarak durumu polise haber verdi.
Polis ve sağlık ekipleri olay yerinde geldiğinde şahsın cesedi ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemede Ordu nüfusuna kayıtlı olan C.D.’nin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği belirlendi. Boğazlıyan Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından C.D.’nin cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Yaşamını yitiren C.D.’nin çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası