Ege Postası
Geri

Balıkesir Valisi Turhan: Mehteran ecadın bıraktığı en güzel emanet

Balıkesir Mehteranı Tanıtma ve Geliştirme Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Servet Avcı ile üyeler, Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Turhan, "Mehteran bize ecdadımızın bıraktığı en güzel emanetlerden biridir." dedi. Milli...
Balıkesir Valisi Turhan: Mehteran ecadın bıraktığı en güzel emanet
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir Mehteranı Tanıtma ve Geliştirme Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Servet Avcı ile üyeler, Vali Ahmet Turhan'ı makamında ziyaret etti. Turhan, "Mehteran bize ecdadımızın bıraktığı en güzel emanetlerden biridir." dedi.

Milli ve manevi değerleri en iyi şekilde yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden Dernek Başkanı Avcı, "Bizden sonraki gelen nesle bırakabileceğimiz en değerli varlıklarımızdan birisi de manevi değerlerimizdir. Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz." diye konuştu. Türk kültüründe mehterin çok özel bir yeri olduğunu ifade eden Vali Turhan da Balıkesir Mehteran Takımı'nın performansını beğeniyle takip ettiklerini dile getirdi. Turhan, "Mehteran, bize ecdadımızın bıraktığı en güzel emanetlerden biridir. Siz de bunu çok güzel bir şekilde yapıyorsunuz Bu mehteran takımınızın gönüllülerden oluşması, buna daha da anlam katıyor." dedi.

Ziyarette Balıkesir Mehteran Takımı üyesi Mustafa Saran, Vali Turhan'a kendi yazdığı "Balıkesir" isimli şiiri okudu. Samimi bir ortamda geçen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası