Ege Postası
Geri

Kansere yakalanan polis gözyaşları arasında toprağa verildi

Kansere yakalanan polis memuru Tamer Kemahlıoğlu hayatını kaybetti. Kemahlıoğlu, memleketi Sivas’ta toprağa verildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Kemahlıoğlu için ilk olarak Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi....
Kansere yakalanan polis gözyaşları arasında toprağa verildi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kansere yakalanan polis memuru Tamer Kemahlıoğlu hayatını kaybetti. Kemahlıoğlu, memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Kemahlıoğlu için ilk olarak Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. 33 yaşında vefat eden genç polis memurunun ailesi törende gözyaşlarını tutamadı. Saygı duruşunun ardından konuşan Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Tamer Kemahlıoğlu’nun vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek, emniyet teşkilatına, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Düzenlenen törene; Vali Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Jandarma Komutanı Ali Taş ile polis memurunun ailesi ve yakınları katıldı. Kemahlıoğlu’nun annesi ve nişanlısını polis memurları teselli etmeye çalıştı. Müftü Yusuf Şahin’in dua etmesinin ardından Kemahlıoğlu’nun naaşı, cenaze namazı için Ulu Cami'ye getirildi. Burada gözü yaşlı baba Coşkun Kemahlıoğlu oğlu için dua etti. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kemahlıoğlu, Yukarı Tekke aile mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına; milletvekili Ali Turan, il protokolü ve emniyet mensupları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Tamer Kemahlıoğlu, 2008 yılında Konya Emniyet Müdürlüğü’nde başladığı polis görevini 2011 yılında Şanlıurfa’da sürdürüyordu. Merhum polis memurunun bir süre önce kansere yakalandığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası