Ege Postası
Geri

AK Parti milletvekillerinden KTO’ya ziyaret

AK Parti Kayseri milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, Mustafa Elitaş, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.KTO Meclis...
AK Parti milletvekillerinden KTO’ya ziyaret
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 16:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Kayseri milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, Mustafa Elitaş, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

KTO Meclis Başkanı Mehmet Filiz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri Ticaret Odası seçimlerinin ardından göreve başlayan oda yönetimini tebrik ederek, bu yönetimin Kayseri’ye yakışan bir yönetim anlayışıyla çok başarılı işlere imza atacağına inandıklarını belirtti. Kayseri Ticaret Odası’nın çalışmalarında Kayseri milletvekilleri olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten AK Partili vekiller, Kayseri’nin menfaatleri için el birliğiyle çalışmanın önemini vurguladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ise yaptığı konuşmada, AK Parti milletvekillerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Hiçyılmaz, göreve geldikleri günden bu yana hazırladıkları projeleri hayata geçirmek yönünde aktif bir şekilde çalıştıklarını kaydederek, özellikle meslek komitelerinin çalışmalarına büyük önem verdiklerini, bu konuda da çok verimli sonuçlar almaya başladıklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası