Ege Postası
Geri

Demircan ve Koca'dan Canik'e ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Demircan, "Başkanımızın Canik'te yaptığı çalışmalar AK Parti ailesi olarak bizlere gurur veriyor." dedi. AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan...
Demircan ve Koca'dan Canik'e ziyaret
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 17:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Demircan, "Başkanımızın Canik'te yaptığı çalışmalar AK Parti ailesi olarak bizlere gurur veriyor." dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in konuğu oldu. İftar sonrasında yeni hizmet binasında Başkan Osman Genç'i ziyaret eden Demircan ve Koca'ya, ASKON Samsun Şube Başkanı İrfan Şenocak ile MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç da eşlik etti. Canik'te yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Genç'i kutlayan Ahmet Demircan, ilçenin hızlı bir gelişim ve değişim içerisinde olduğunu vurguladı.

AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğinin Canik'te sergilendiğini belirten AK Parti MKYK Üyesi Demircan, "Canik'in eski halini hepimiz biliyoruz. İlçeye girdiğinizde AK Partili başkan elinin değdiği belli oluyor. İsmi ile daha anlamlı olan Adnan Menderes demokrasi ve yeni hizmet binasını ilçeye kazandırdığı için kendisini kutluyorum. Başkanımızın Canik'te yaptığı çalışmalar AK Parti ailesi olarak bizlere gurur veriyor." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Demircan ve Koca'ya teşekkür eden Başkan Genç, "Bizim işimiz halkı memnun etme sanatıdır. Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızın rehberliğinde AK Parti belediyeciliğine uygun olarak sosyal belediyeciliğin yanısıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Osman Genç, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan ve ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca'ya, Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere Samsun'a çıktığı Bandırma Vapuru'nun maketini ve Osmanlı kaftanı hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası