Ege Postası
Geri

Bank Asya, başarılı öğrencilere altın hesap hediye etti

Bank Asya Manisa Şubesi, Manisa Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen lise ve ortaokul öğrencileri arası kompozisyon ve şiir yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere, altın hesap hediye etti....
Bank Asya, başarılı öğrencilere altın hesap hediye etti
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bank Asya Manisa Şubesi, Manisa Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen lise ve ortaokul öğrencileri arası kompozisyon ve şiir yarışmalarında ilk üçe giren öğrencilere, altın hesap hediye etti.

        Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde lise ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan kompozisyon ve şiir yarışmalarında ilk üçe giren öğrenciler, düzenlenen programda Bank Asya Manisa Şubesi tarafından ödüllendirildi.

        Yurt içinde ve yurt dışında birçok sosyal sponsorluk projesini desteklediklerini belirten Bank Asya Manisa Şube Müdürü Niyazi Mutlu Şendur, “Manisa Müftülüğü’nün düzenlediği bu anlamlı yarışmada dereceye giren öğrencilere bizde Bank Asya olarak anlamlı bir hediye vermek istedik. Dereceye giren her bir öğrencimize tasarrufu teşvik etme amacıyla Altın Hesap açtık. Bu hesapla öğrencilerimizin geleceklerini daha doğru planlamalarını diliyor, başarılarından dolayı kendilerini tekrar kutluyoruz. Ayrıca bu güzel etkinlikleri düzenleyen İl Müftüsü Sinan Cihan’a ve Diyanet çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” dedi.

Şendur, lise öğrencileri arası kompozisyon yarışması dereceye giren Esengül Günay, Süleyman Dağtekin, Rabia Doğru, ortaokul öğrencileri arası şiir yarışması dereceye giren Nur Ahsen Şimşekli, Emine Üstün ve Emel Gazan’a altın hesap defterlerini hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası