Ege Postası
Geri

Manavgat Google'den, 5 ayda 212 bin kişi 5 dilde bilgi aldı

Beş dilde internet üzerinde turizm tanıtım ve bilgilendirme hizmeti veren Antalya Manavgat Kaymakamlığı'nın uygulamaya koyduğu Manavgat Google'yi, 5 ay içinde 212 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.Kaymakamlık; İngilizce, Fransızca, Almanya,...
Manavgat Google'den, 5 ayda 212 bin kişi 5 dilde bilgi aldı
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beş dilde internet üzerinde turizm tanıtım ve bilgilendirme hizmeti veren Antalya Manavgat Kaymakamlığı'nın uygulamaya koyduğu Manavgat Google'yi, 5 ay içinde 212 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Kaymakamlık; İngilizce, Fransızca, Almanya, Türkçe ve Rusça dillerinde verdiği hizmetle turizm destinasyonuna gelecek olan turistlere; bölgenin tarihi, doğal, kültür, sanat, yol, ulaşım, su sporları, sportif etkinlikleri, doğal hayat ve konaklama tesisleri hakkında bilgilendirme yapıyor.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, her yıl 4 milyon turistin tatil yaptığı ve 8 milyon turistin de günübirlik ziyarette bulunduğu turizm şehrinin tanıtımına özel önem verdiklerini söyledi. Turizmde turistin konaklaması, çevre temizliği ve güvenilirliğinin yanı sıra doğru bilgilendirmenin de önemli olduğunu belirten Bulgurlu, hayata geçirdikleri Manavgat Google, bölge destinasyonuna tatile gelecek yabancı konuklara kendi dillerinde internet ve cep telefonu üzerinden bilgilendirme yaptıklarını kaydetti.

Bulgurlu, "5 ay içinde bölge tanıtım sistemimizi 212 bin kişi bilgi aldı. Bilgi alan 212 bin kişiden 190 bini yabancı ülke vatandaşı. 22 bini de yurt içinden Manavgat hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler. Bir yıl içinde bilgi alma sayısını 2 katına çıkarmak için çalışma yapıyoruz. Beş dilde bilgilendirme ile turist tatile gelmeden önce konaklama tesislerimizin kalitesi, denizlerimizi, ırmağımızı, Manavgat Şelalesi, Side Antik Antik Kent, Apollon Tapınağı, Athena Tapınağı, Tüke Tapınağı, Side Antik Tiyatro, Selge Antik Kent, Seleukeia Antik Kent ve Köprülü Kanyon rafting su sporları alanının tanıtıyoruz. Amacımız turizmde güvenilir olma ve doğru bilgi sahibi olmalarını sağlamak istiyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası