Ege Postası
Geri

Velilere 'Annelik Sanatı' semineri

Mustafakemalpaşa Özel Nilüfer İrem İlköğretim Kurumu velileri için düzenlenen 5 haftalık “Annelik Sanatı” semineri büyük ilgi ğgördü. Anne olmanın, annelerin elinde çocuk olmanın zorluğundan bahseden Emine Güler; annelerin çocuklarında,...
Velilere 'Annelik Sanatı' semineri
Haberler / Genel
16 Nisan 2013 Salı 18:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mustafakemalpaşa Özel Nilüfer İrem İlköğretim Kurumu velileri için düzenlenen 5 haftalık “Annelik Sanatı” semineri büyük ilgi ğgördü.

Anne olmanın, annelerin elinde çocuk olmanın zorluğundan bahseden Emine Güler; annelerin çocuklarında, çocukların annelerinin beklentilerinin aslında çok büyük şeyler olmadığını vurguladı. Peki, nerede yanlış yapılıyo? Bu kadar iyi niyetli insanlardan nasıl saygısız, eğitimsiz, dengesiz, saldırgan, anne ve babayı canından bezdiren çocuklar nasıl yetişiyo? Bu süreçte aile içinde neler yanlış gidiyor ve bu yanlışlar içinde annenin payı ne kada? Gibi sorulara cevap arayan Güler; anneliğin aslında çok kolay olduğunu, hep ihmal edilen ince ve önemli ayrıntılar bulunduğunun belirterek, çözüm önerilerinde bulundu. Ayrıca, her hafta annelikle ilgili kitap ve değişik materyaller verilerek velilerin seminere aktif katılımı sağlandı.

Özel Nilüfer İrem İlköğretim Kurumu Müdürü Veli Değerli de velilere yönelik yapılan aile konulu seminerlerin, çocuk yetiştirmenin çok zor olduğu günümüzde daha da önem kazandığını vurguladı. PDR uzmanı Emine Güler’e teşekkürlerini sunan Okul Müdürü Veli Değerli aile konulu seminerlere devam edileceğini belirtti.

Annelik Sanatı konulu seminerin son seansına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, velilerle birlikte paylaşımda bulundu. Veliler, “Bundan sonra daha dikkatli ve anlayışlı bir anne olacağım. İyi ki bu programa katılmışım, şu an daha bilinçliyim. Programa katılırken, tereddüt etmeme rağmen, çok bilgi içerikli ve eğlenceliydi. Velilerle kaynaşarak, çocuklarımızla ilgili bilgi alış verinde bulunduk. Çok verimli geçtiğine inanıyorum. Tadı damağımızda kaldı. Daha uzun sürmesini arzu ederdim, çok memnun oldum. Eksilerim artıya dönüştü ve bunu eşim de fark ediyor. Böyle yararlı bir seminer düzenledikleri için okul idaresine, Emine Hanım’a ve katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” diye ifade etti. Seminer sonunda, velilerin sertifikalarını veren Abdulgani Artan, katılımcılara teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası