Ege Postası
Geri

Barışın resmini yaptılar

Güzelbahçe Belediyesi’nin düzenlediği,7 ülkeden 26 ressamın katıldığı I. Uluslararası Dostluk, Barış ve Sevgi Resim çalıştayı sona erdi.
Barışın resmini yaptılar
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Eylül 2013 Pazartesi 10:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Uluslararası çapta bir resim çalıştayı düzenlemenin onur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sekiz gün boyunca 7 ülkeden gelen 26 sanatçıyı ağırladık. Belediyecilik sadece yol – kaldırım park yapmak veya sokakları temizlemek değil, sanata ve sanatçıya da destek vermek demektir. Gönüllere girmektir. Biz hem yol, kaldırım ve belediyecilik hizmetleri yapıyoruz, hem de sanata, sanatçıya destek oluyoruz. Yaptığınız bu eserleri belediyemizin çeşitli yerlerinde sergileyeceğiz” dedi.
Başkan İnce, çalıştaya katılan ressamlara birer plaket verdi.
Aralarında çalıştayın koordinatörlüğünü yapan Ressam Hülya Sezgin ve Türkiye’nin çeşitli kentleriyle, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Rusya-Ural, Kosova ve Bulgaristan’dan gelen saatçılar Güzelbahçe’nin çeşitli yerlerinde bir hafta boyunca 100’e yakın resim yaptı. Resimler belediye Amfi Tiyatrosu’un fuayesinde sergilenerek, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Çalıştaya ayrıca Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi’ne devam eden kursiyerler de katıldı ve onlarda ilçenin çeşitli yerlerinde resim yaptı, birbirinden güzel ve değerli eserler ortaya çıktı. Tablolar belediyeye armağan edildi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası