Ege Postası
Geri

Baro Başkanı Özcan'ın yoğun mesaisi

İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan, Gümülcine'de bir dizi resmi temaslarda bulundu. Syriza'nın zaferiyle sonuçlanan seçimleri de yakından takip eden Başkan Özcan, ilk olarak Syriza'dan milletvekili seçilen Mustafa Mustafa'yı ziyaret etti.
Baro Başkanı Özcan'ın yoğun mesaisi
Haberler / İzmir
2 Şubat 2015 Pazartesi 13:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Aleksis Çipras'ın zaferini değerlendiren Aydın Özcan, sosyal demokratların, sol ittifakın elde ettiği başarının Yunan halkına ekonomik ve sosyal yaşamda barış ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu ve milletvekili Mustafa Mustafa'ya da başarılar diledi.
Halen anne ve babasının Gümülcine'de yaşadığını, zaman zaman da onları ziyaret ettiğini belirten Başkan Özcan, meslektaşı olan Gümülcine Barosu Başkanı Georgos Kibaridis'i de ziyaret ederek Yunanistan'da hukuksal alandaki uygulamalar hakkında bilgiler aldı ve Gümülcine Barosu'yla  ortak projelere imza atmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Programına Gümülcine Türk Gençlerbirliği Başkanı Koray Hasan'ı ziyaret ederek devam eden Aydın Özcan, burada da derneğin çalışmaları hakkında Başkan Hasan'dan bilgiler aldı.



Sadık Ahmet simge isimdir

Özcan son olarak da Dr. Sadık Ahmet'in kurucusu olduğu Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş'u da ziyaret ederek Dr.Sadık Ahmet'in Gümülcine halkına yaptığı hizmetleri hatırlattı ve Yunanistan Türkleri için Dr. Sadık Ahmet'in simge bir isim olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası