Ege Postası
Geri

Başkan Altepe: Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini unutmayalım

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak, yardımlaşma ve paylaşmanın öne çıktığı Ramazan ayının Bursa’ya yakışır şekilde yaşanacağını söyledi. Altepe, Ramazan'da sofraların ihtiyaç...
Başkan Altepe: Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini unutmayalım
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak, yardımlaşma ve paylaşmanın öne çıktığı Ramazan ayının Bursa’ya yakışır şekilde yaşanacağını söyledi. Altepe, Ramazan'da sofraların ihtiyaç sahipleriyle paylaşılması gerektiğini belirtti.

    Onbir ayın sultanı Ramazan ayının anlamına yakışır şekilde geçirilmesini temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bu yıl da her yıl olduğu gibi 11 ayın sultanı Ramazan ayını Bursa’da birlik, beraberlik, dayanışma ve huzur içinde geçirelim istiyoruz.” diye konuştu. Başkan Altepe, dayanışmanın odağı olan Ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk çalışmalarının ve Temaşa-i Ramazan programının Ramazan ayına daha da anlam katacağını belirtti. Recep Altepe, Ramazan ayının bu yıl Bursa’da özel programlarla farklı bir atmosferde yaşanacağını söyleyerek, “Ramazan ayı, her yıl hayatımıza ayrı bir renk ve tat katıyor. Bursa olarak bu yıl da Ramazan ayının tüm renkleriyle yaşanması için gereken çalışmaları gerçekleştirdik.” dedi.

    Temaşa-i Ramazan 2013 etkinlikleri, Merinos Park’ta gerçekleştirilecek. Bu Ramazan’da Bursalılar, Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Zara, Muazzez Ersoy, Ahmet Özhan, Mustafa Ceceli, Ömer Faruk Tekbilek, Kubat, Fatih Kısaparmak, Zekai Tunca, Orhan Hakalmaz, Ümit Tokcan, Selma Geçer, Özgür Eren ve Erdal Akkaya’nın konserlerini izleyebilecek. Şiiirin usta yorumcuları Uğur Aslan, İbrahim Sadri ve Kahraman Tazeoğlu da sevenleriyle bir araya gelecek. İlahi ve ezgilerin vazgeçilmez isimleri Sedat Uçan ve Ömer Karaoğlu’nun da yer aldığı programda, hoş sohbetiyle ekranların sevilen yüzü haline gelen İkbal Gürpınar, Dr. Ümit Aktaş, Cemalnur Sargut ve Yusuf Kavaklı ile her çarşamba Bursalılarla buluşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası