Ege Postası
Geri

“Başkan Amca bize park yapcan mı '”

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Güzelbahçe’de çocuklarla buluşan AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Yıldırım’dan çocuklar “Oyun parkı” istediler.
“Başkan Amca bize park yapcan mı '”
Haberler / Yerel Politika
21 Kasım 2013 Perşembe 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle çocuklar ile buluşan AK parti Güzelbahçe Belediye Başkan Aday adayı Hakan Yıldırım’dan Güzelbahçeli çocuklar park talebinde bulundular.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle çocuklar ile buluşan Hakan Yıldırım en fazla pazarda karşılaştığı küçük Samet’ten etkilendi. Başkan aday adayı Hakan Yıldırım’ın broşürünü alan küçük Samet daha sonra resme bakarak Yıldırım’a “ Amca sen başkan mı olacaksı? “ diye sordu. Hakan Yıldırım ise “ Anneler ve babalar oy verirse başkan olacağım” cevabını verdi. Bunun üzerine başkan Yıldırım’ın kucağına çıkan küçük Samet “ Başkan olursan bize oyun parkları yapacak mısın '. Oynayacak parkımız yok. Evimizde ki oyuncaklarla değil parkta salıncaklarda oynamak istiyoruz.” dedi. Küçük Samet’i sevip öpen AK Parti Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Hakan Yıldırım daha sonra ise yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi;
“ Biz geleceğin Türkiye’sinde yer alacak olan çocuklarımızı her alanda eğitmek istiyoruz. Ders zamanı ders, oyun zamanı ise oyun. Dersleri eğitim kurumları, oyun alanlarını ise belediyeler oluşturur. Günümüzün çocukları artık çok akıllı. Her şeyin de farkındalar. Söz veriyoruz. Çocuklarımız AK Belediyecilik döneminde hak ettiklerini fazlası ile alacaklar. Küçük Samet gibiler artık sokak aralarında değil, modern parklarda oynayacaklar.”
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası