Ege Postası
Geri

Başkan Atalay, 120 kursiyere sertifika verdi

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Step-Aerobik ve Plates Kursu’na katılan 120 kursiyerin sertifikasını düzenlenen törenle verdi. Bingöl Belediyesi Veysel Belgin...
Başkan Atalay, 120 kursiyere sertifika verdi
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Step-Aerobik ve Plates Kursu’na katılan 120 kursiyerin sertifikasını düzenlenen törenle verdi.

Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törene, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kavran, Gençlik Merkezi Müdürü Mithat Kaya ve kursiyerler katıldı.

Kursun açılmasına vesile olduğu için Başkan Atalay’a teşekkür eden Plates Antrenörü Serpil Koşal, yetişkin bayanlara yönelik Step-aerobik ve plates kursu verdiklerini söyleyerek, "Spor, sağlıklı yaşam için gerekli olan bir şeydir. Kurs süresi içerisinden kursiyerlerimizle çok iyi vakit geçirdik. Kursa katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Çalışmalarımıza destek olan Belediye Başkanımız sayın Serdar Atalay’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Namık Toplu’ya ve Gençlik Merkezi Müdürü Mithat Kaya’ya teşekkür ediyorum. Kursumuz önümüzdeki yılda devam edecektir." diye konuştu.

Koşal'ın konuşmasından sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Atalay ise Spor’un birleştirici olduğunu, ayrıştırıcı olmadığını söyleyerek, "Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Veysel Belgin Gençlik Merkezi bünyesinde belediye olarak devraldığımız günden itibaren birçok etkinlik yapıyoruz. Tabii bunu toplumun bütün katmanlarına yayma adına da özel bir gayret sarf ediyoruz. Gençlik Merkezi’ndeki fitness ve sauna salonunun Bingöllülere hizmet etmesi gerekiyordu. Allah’a şükürler olsun ki bugün bunun semerelerini görüyoruz. Bundan dolayı da çok büyük mutluluk duyuyorum. Özellikle Bingöl halkının Gençlik Merkezi’ne rağbet etmeleri bizleri memnun etmiştir. Sağlıklı bir bünyeye ulaşabilmenin yolu spor yapabilmekten geçiyor. Step-aerobik ve plates kursumuza katılan bütün hanımefendilere teşekkür ediyorum." dedi.

Bu tür hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Atalay, "Her görüşten ve yaştan insanların kurslarımıza rağbet etmesi bizleri ayrıca memnun ediyor. Sporun en önemli etkilerinden biri de her görüşten insanı bir araya getirebiliyor. Spor birleştiricidir, ayrıştırıcı değildir. Evrenseldir, hiçbir ideolojinin ve dünya görüşünün de tahakkümü altında olmamıştır, olmayacaktır. Sonuçta biz bu tesislerimizi herkese ve her kesime açıyoruz. Buraya gelerek istifade eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Atalay, kursa katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası