Ege Postası
Geri

Başkan Batur'dan veda konuşması: 'Son toplantım'

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, meclis toplantısında veda konuşması yaptı.  
Başkan Batur'dan veda konuşması: 'Son toplantım'
Haberler / Yerel Politika
1 Şubat 2024 Perşembe 19:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Konak Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın birinci birleşimi Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, idaresinde gerçekleştirildi.

 Başkan Batur, toplantıda, “İzBB Aday Adayı olduktan sonra Konak'la ilgili dönüş beklendi ama biz böyle bir dönüş içinde değildik. Bunu da parti yöneticilerimize ilettik, İzmir Büyükşehir Belediye Aday Adayı olan kişinin aynı yere dönmesini ilkeli duruş olmadığını düşündüğümüz için bugün son meclis toplantısına katılmış bulunuyorum” ifadeleriyle veda etti. 

‘SON TOPLANTIM’ 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak yola çıktığına dikkat çeken Batur, “Partimizin değerlendirmesiyle bir diğer arkadaşımız İzBB Başkanlığı için görevlendirildi. Cemil Bey’e ve diğer partilerin adaylarına başarılar diliyorum. Bu sürecin centilmence geçmesini diliyorum. İzBB Aday Adayı olduktan sonra Konak ile ilgili bir dönüş beklendi ama ben öyle bir beklenti içinde değildim. Bu sürecin centilmence geçmesi, vatandaşların istekleri ve proje noktasında kendini anlatanların başarılı olacağına inanıyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Aday Adayı olduktan sonra Konak'la ilgili dönüş beklendi ama biz böyle bir dönüş içinde değildik. Bunu da parti yöneticilerimize ilettik, İzmir Büyükşehir Belediye Aday Adayı olan kişinin aynı yere dönmesini ilkeli duruş olmadığını düşündüğümüz için bugün son meclis toplantısına katılmış bulunuyorum” diye konuştu. 

MECLİS’E TEŞEKKÜR! 

Başkan Batur, “Uyumlu bir meclis oluştu, tüm siyasi parti gruplarına teşekkür ediyorum. Birbirimizle saygı sevgi içinde, muhalefetin yapılacağı noktada yapıcı muhalefet ile belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye çalıştık. Konak İzmir'in kalbi, Konak'ın tarihine geçecek, iz bırakacak en önemli çalışma olan kentsel dönüşümle ilgili 600 hektarlık alanın planlama çalışmalarını hayata geçirdik. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın yol haritasını hayata geçirdik. O yüzden bu meclis tarihe geçen bir meclistir. 25 senelik belediye başkanı olarak İzmir tarihine geçmiş olduk. Bana bu imkânı sağlayan partimizin kademelerinde görev yapan tüm genel başkan ve parti yöneticilerimize, Narlıdere ve Konak halkına teşekkür ederim. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası