Ege Postası
Geri

Başkan Çalkaya noktayı koydu “Satmayacağız”

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya 2 yılda üç şampiyonluk elde ederek Türkiye 3. Lige yükselen Balçova Belediye Spor’u satmayacaklarını ifade ederek “Bu takımı satmak spora, sporcuya, taraftara kısaca Balçova’ya ihanet etmektir” dedi.
Başkan Çalkaya noktayı koydu “Satmayacağız”
Haberler / Spor
30 Mayıs 2013 Perşembe 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bu sene oynadığı Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 8. Gurupta şampiyonluğu ederek 3. Lige yükselen Balçova Belediye Spor’un başka kulüplere satılması ile ilgili söylentilere son noktayı Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya koydu. İki yılda üç şampiyonluk elde ederek Türkiye 3. Lige yükselen takımlarını satmayı hiçbir zaman düşünmediklerini ifade eden Başkan Çalkaya “Özellikle son günlerde bu söylentiler artmaya başladı. Ancak; Biz Balçova’nın 50 yıllık rüyasını gerçekleştiren takımımızı satmayı düşünmüyoruz” diye konuştu. Şu anda İzmir’in profesyonel liglerinde oynayan sekiz takımından birisi olduklarını belirten Başkan Çalkaya “Biz bu noktaya kolay gelmedik. Futbolcusu, yöneticisi, taraftarı tek yürek olarak bu başarıyı elde etti. Şimdi bizim bu takımımızı satmamız düşünülemez” dedi.

Gelecek sezon yol haritaları hakkında da açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Çalkaya “Her profesyonel takım gibi bizim de sponsor firmalar ile yol birlikteliklerimiz olacak. Halen görüştüğümüz iki firma var. Ayrıca Balçova Halkı da gururumuz olan bu takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Eksikliklerimizi gidererek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası