Ege Postası
Geri

Fenerbahçe Yönetim Kurulu olağan üstü toplantısı sona erdi

Aykut Kocaman’ın istifası sonrası Fenerbahçe kulüp binasında yönetim kurulu ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, kulüpten ayrıldı.Bugün Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları...
Fenerbahçe Yönetim Kurulu olağan üstü toplantısı sona erdi
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aykut Kocaman’ın istifası sonrası Fenerbahçe kulüp binasında yönetim kurulu ile bir araya gelen Aziz Yıldırım, kulüpten ayrıldı.

Bugün Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları sonrası kulüp binasında bir araya gelerek toplantı yapan sarı – lacivertli kulüp yöneticileri, toplantının ardından kulüpten ayrıldı. Bazı yöneticiler kulüp binasının ön tarafından çıkarken Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım arka kapıdan çıktı.

Toplantıda ise teknik direktör Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım’ın istifaları kabul edildi. Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı da, teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetim olarak kabul ettikleri istifasını değerlendirdiklerini, yeni teknik direktörlerinin ise 1 hafta - 10 gün içinde belli olacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası