Ege Postası
Geri

Başkan Cihan Büyükoral aday olmayacak

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Başkan Cihan Büyükoral aday olmayacak
Haberler / Spor
31 Mayıs 2013 Cuma 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Büyükoral, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Karşıyakalı doğduğunu ve Karşıyakalı öleceğini belirterek, bundan sonra nerede gerekli görülürse Karşıyaka'ya hizmet vereceğini söyledi.
Genel kurulda aday olmayacağını kaydeden Büyükoral, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Benim ikinci bir kulübüm yok. Kongrede güçlü bir yönetim oluşturulması gerekiyor. Ben her türlü desteği vermeye hazırım. Ben Karşıyaka'nın neferiyim. Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'ın dün yaptığı açıklama çok önemliydi. Onursal başkanımızın stat projesiyle iki isteği vardı. Kulüp binasının Yalı'dan kopmaması ve buraya bir tesis yapılması. Stat projesine başladığımız zaman kendisine götürdüm. O da 'Hemen bunun üzerine git ve yapılsın' dedi. Her türlü zorluğa rağmen stat projesini hayata geçirdik. İnşallah stadımız bitttiğinde, borçları temizlenmiş bir kulüple 2015'te 5 listenin yarışacağı bir kulüp havasına gireriz."
Büyükoral, yorgun olduğu için tekrar aday olmadığını ancak her türlü göreve hazır olduğunu dile getirerek, genel kurulda yönetim kurulu listelerine göre oy vereceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası