Ege Postası
Geri

Başkan Görgen Selimoğlu’ndan engellilere akülü araba

Hatay Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu tarafından engellilere 3 adet akülü araba verildi. Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzulu Belediye Başkanı Yaşar...
Başkan Görgen Selimoğlu’ndan engellilere akülü araba
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu tarafından engellilere 3 adet akülü araba verildi.

Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzulu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Arıcan, AK Parti İl ikinci Başkanı Bilgehan Aksoy, toplum destekli polisler, engelliler ve aileleri katıldı.

    Açılışta bir konuşma yapan Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Perihan Peker, "Bugün bizlerin mutlu günü, bu mutlu günü bizimle patlaşarak aramıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim hoş geldiniz." dedi.

    Belediye olarak ihtiyacı olan herkese yardım etmeye elimizden geldiğince çalıştıklarını söyleyen Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, "Bizler belediye başkanları olarak sosyal belediyecilik kapsamında bu tür yardımlarda her zaman canı gönülden ön saflarda olmak istiyoruz. Elimizden geldiğince engellilerimizin yanındayız. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bizler engellilerimizin ayakları olacağız.” diye konuştu.

    AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Tükoğlu ise "Bütün insanlarımıza engelsiz bir hayat dilerim. Bunlar bizim canlarımız, hepimiz onlara destek olalım ve onlara engelle demek yerine ellerinden tutalım" diyerek Engelliler Derneği Başkanı Perihan Peker’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası