Ege Postası
Geri

Başkan Gümrükçü'den çarpıcı 'ön seçim' açıklaması!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yerel seçimler öncesinde ön seçimler ile başkan olmak istediğini açıkladı. Meclis toplantısında konuşan Gümrükçü "Ben de ön seçimden seçilerek yeniden başkan olmak istiyorum."dedi.
Başkan Gümrükçü'den çarpıcı 'ön seçim' açıklaması!
Haberler / Yerel Politika
6 Aralık 2023 Çarşamba 19:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü yönetiminde gerçekleşti. Başkan Gümrükçü ve AK Partili Boztepe arasında yeni başkan atışması gerçekleşti. Yaptığı meclis konuşmasında ön seçimin önemine dikkat çeken Gümrükçü, “Hüsnü Bey aday olma sonucunda 1999’da CHP Çiğli’de ön seçim yaptı ve birçok ilçeyi kazandı. Yıl 2024 oldu biz yine aynı talebi istiyoruz. Ben de ön seçimden seçilerek yeniden başkan olmak istiyorum. Sandığı kursunlar örgütümüz oylasın, sandığı denetlesin. Bu tür demokratik yarışların kazananı da çiğli olsun” dedi.

ÖN SEÇİMDEN ÇIKARAK BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM

Meclis konuşmasında ön seçimle başkan olmak istediğini belirten Başkan Gümrükçü, “Hüsnü Bey aday olma sonucunda 1999’da CHP Çiğli’de ön seçim yaptı ve birçok ilçeyi kazandı. Yıl 2024 oldu biz yine aynı talebi istiyoruz. Ben de ön seçimden seçilerek yeniden başkan olmak istiyorum. Sandığı kursunlar örgütümüz oylasın, sandığı denetlesin. Umuyorum gelecek kim olursa ben ya da Nedim Bey demokratik yarışlardan Çiğli kalkınır ve yaptığımız hizmetler de artarak devam eder” diye konuştu

CHP BELEDİYELERİ ÇALIŞMAYI DURDURDU

Toplantının dilek ve temenniler kısmında söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Hüsnü Boztepe, meclisin 5 yılı ile ilgili değerlendirmeler yaparak “Meclisimizde bir mevcut başkan bir de grubumuzda başkan adayımız var. Nedim Aslan. Siyasetin ne olacağı hiç belli olmaz biz de İzmir’de her ilçede iddialıyız. Yeni bir belediye başkanımız olacak. Yeter ki bu meclisten başkan çıksın. Bütün arkadaşımızla iyi günler geçti. Nadiren sesimiz de yükseldi ama 5 yıl güzel geçti. Biraz daha hizmet verseydik, en azında İZBAN’ı yer altına alma projesine başlayabilseydik. Daha fazla eli ayağı düzgün projeler olsaydı iyi olurdu” ifadelerini kullandı.Boztepe ayrıca, kurultayın ardından tüm CHP belediyelerinde işlerin uzatıldığını belirterek, “Gelecek yönetim baksın gibi bir anlayış haksızlıktır. Mart’a kadar bizim başkanımız sizsiniz. Personelinizi lütfen uyarın” dedi.

PROJELERİN TAMAMI ÖZKAYNAKLARIMIZLA YAPILDI     

Boztepe’ye cevap veren Başkan Gümrükçü, “İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Her ne kadar istediğimiz kadar işler yapamamış olsak da hem ekonomik kriz, hem pandemi hem de deprem derken yine de büyük işler yaptık. Bazı işlerimiz yılbaşından sonra tamamlanacak. Geçen Hafta Flamingo Kafemizi açtık. Kadın Kooperatifimiz ile beraber iş birliğinde bulunduk. Evka 6’da tamamen kendi kaynaklarımız ile yaptığımız Kamer Genç Parkını yaptık, tabiri caizse dağları delerek bunu yaptık. Yıllardır Egekent Bölgesi hizmet alamıyoruz diyordu Diyar Kafemiz var orada onun adını değiştirdik, orayı büyüttük bir emekli kafe konsepti ile kurguluyoruz. Geçen hafta uğradım Egekent, İzkent Mahallesindeki vatandaşlarımız çok mutluydu. Egekent’te bir Flamingo Düğün Salonu vardı tadilatı bitti ve kadınlarımızın çeşitli alanlarda kurs alabileceği, spor yapabileceği ve emeklilerin de orada emekli evi konsepti ile bir tesisi açıyoruz. Gene yılbaşı öncesinde Sasalı Bölgesi’nde kadın ve çocuklarımıza yeni bir alan kazandırıyoruz; kadınlara meslek edindirme, çocukları birkaç saatte olsa bırakabilecekleri bir merkezi de kısa zamanda açacağız. Gönül isterdi ki daha fazla yapalım hizmet ama pandemi girdi araya ve biz bu hizmetleri öz kaynaklarımız ile yapıyoruz Büyükşehir’den de destek almadan” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası