Ege Postası
Geri

Başkan İnce Güzelbahçe’deki son durumu açıkladı

Başkanlık için çok fazla adayın dillendirildiği ve istekli olduğu, parti içi muhalefetin zaman zaman sesini yükseltip ‘kale düşüyor’ dediği, AK Parti’nin de belediyeyi kazanmak için kolları sıvadığı Güzelbahçe’de Başkan Mustafa İnce, vatandaşın belediyeye ve partiye olan bakış açısını her ay ölçmek adına anket çalışmalarına başladı. Eline ulaşan ilk anket çalışmasını açıklayan İnce önemli detaylar verdi.
Başkan İnce Güzelbahçe’deki son durumu açıkladı
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2013 Salı 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ Yerel seçim için son bir yıla yaklaşılırken partilerin ve belediyelerin anket çalışmaları da hızlandı. CHP İl Başkanı Ali Engin partisinin 81 ilde durum tespiti için yaptırdığı kapsamlı araştırmanın İzmir raporunu geçtiğimiz günlerde açıklamış, ‘birçok ilçede başkanların oyu partinin oyunun altında’ demişti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da katıldığı TV programında AK Parti'nin İzmir'de yaptırdığı anketlerle ilgili bilgiler vermiş ve, “Yerel seçimlerde fark yediğimiz Karşıyaka, Çiğli ve Konak’ta makas daraldı… 2011 genel seçimlerinde bizim öne geçtiğimiz yerlerde de makas açıldı” demişti. İl Başkanlarının anket açıklamaları sonrası ilk olarak Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede son yapılan anket hakkında detaylı bir açıklama yapmış ve AK Parti’yle CHP’nin yüzde 39’luk bir orana sahip olduğunu ifade etmiş, Belediye Başkanının şahsına verilen oyun yüzde 50’nin üzerinde olduğunu söylemişti. İlçesine yönelik yapılan anket çalışmaları hakkında açıklama yapan bir başka isim Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce oldu. 

GÜZELBAHÇE’DEN HER AY ANKET

Başkanlık için çok fazla adayın dillendirildiği ve istekli olduğu, parti içi muhalefetin zaman zaman sesini yükseltip ‘kale düşüyor’ dediği, AK Parti’nin de belediyeyi kazanmak için kolları sıvadığı Güzelbahçe’de Başkan Mustafa İnce, yaklaşan yerel seçim sürecinde kolları sıvadı. Vatandaşların her ay belediyeye ve partiye olan bakış açısını ölçmek isteyen İnce, Güzelbahçeli’ye her ay anketlerle hizmetleri soracak. Bu doğrultuda ilk anket çalışmasını yaptıklarını belirten İnce,anket sonuçlarına yönelik önemli detaylar verdi.

EN ÖNEMLİ EKSİKLİK ARA SOKAKLARIN SÜPÜRÜLMESİ
Yapılan ankette belediyenin en önemli eksikliğinin ara sokakların süpürülmesi çıktığını belirten İnce, “ “Anketör firmanın raporları doğrultusunda böyle bir eksikliğimiz ortaya çıktı. Bu oran da %20 civarındadır. Ama anketör firma da %20lik rakamın kriz olmadığını söylüyor” dedi. Siyasi içerikli sorulan sorular arasında belediye başkanının tanınırlığına verilen cevabı çok önemsediğini belirten İnce, yüzde 90’lık bir oranın çıktığını belirtti.

İMAR TAVRINA YÜZDE 70’LİK DESTEK
AK Parti cephesinin son zamanlarda en çok eleştirdiği konuların başında yer alan imar konusu ve kesilen cezaları da Güzelbahçeli’ye ankette sorduklarını ifade eden İnce şunları söyledi, “Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin imar konusundaki kaçak yapılaşmayı önleyici tavrı hakkındaki düşünceleriniz nedir dendiğinde ‘doğru buluyorum ‘diyen yüzde70... Yüzde 11.8 ise ‘doğru buluyorum ama biraz esnek olabilir’ dedi. Demek ki yaptığımız iş doğru”

KİM KAZANIR: YÜZDE 80 CHP

‘Güzelbahçe’de önümüzdeki dönemde seçimi kimin kazanmasını istersiniz’ sorusuna yüzde 65’lik oranda ‘CHP’ yanıtı alındığını ifade eden İnce, “ Kim kazanır diye sorduğumuzda yüzde 80 CHP diyorlar. Biz partimizi iyi temsil ettiğimiz sonucuna ulaşıyoruz. Bir bölgede hizmeti sürdürürken disiplin anlayışını da yansıtmanız gerek…Güzelbahçe’de CHP kaleyi teslim etmeyecektir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası