Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ: “Hizmet yolunda geri adım atmayacağız“

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makam arabasına yapılan silahlı saldırıya tepki gösteren muhtarlar ve sivil toplum örgütleri, Karabağ’a destek gösteri yaptı. Yüzlerce kişi, saldırıyı kınadı. Başkan Karabağ “Duyarlı insanların bu tür saldırılara destek vermesi ve göğüs germesi, bu tür hadiselerin devam etmemesi için caydırıcı olabilir. Böyle saldırılar beni korkutmaz. Daha çok üstüne gideceğim. Hizmet yolunda geri adım atmayacağız” dedi.
Başkan Karabağ: “Hizmet yolunda geri adım atmayacağız“
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Eylül 2013 Çarşamba 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI/HABERSERVİSİ- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın makam arabasının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanması, ilçedeki sivil toplum örgütlerini ve mahalle muhtarlarını ayağa kaldırdı. Sevgi Yolu girişindeki Atatürk Anıtı önünde toplanan yüzlerce kişi Karabağ’a yapılan saldırıyı kınadı ve başkana destek verdi. Bayrak ve pankartlar eşliğinde CHP İlçe Binası’na kadar yürüyen kalabalık topluluk “Bayraklı Hasan’dır Hasan Kalacak, Karabağ’a uzanan eller kırılsın, Halkçı Başkan Hasan Karabağ” sloganları attı. Meclis üyeleri ve örgüt temsilcileri de destek gösterisine eşlik etti.

"BAŞKAN KARABAĞ'IN MAKAM ARACINA 4 KURŞUN" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...



GÜN BİRLEŞME GÜNÜDÜR
Muhtarlar adına konuşan Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, Karabağ’a yapılan saldırıyı kınadı. Aydın “Gün birleşme ve dayanışma günüdür. Bizi kurşunlarla korkutamazlar. Bizden korkuyorlar ve korkacaklar. Ama biz birlik olup üreteceğiz ve Bayraklı’yı birlikte yöneteceğiz. Biz dağdan, tarladan geldik. Kurşundan korkmayız. İki kurşun atmakla Hasan Karabağ’ın korkacağını sanmasınlar. Bizde korkacak yürek yok. Bu filmleri eskiden de görmüştük. Gün birleşme günüdür. Diğer aday adaylarını da burada görmek isterdik” dedi. Muhtar Aydın, yerel seçimlerde yeniden Hasan Karabağ’ı destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.



TATLI “SALDIRI HALKA YAPILDI”
Vatandaşlar adına konuşma yapan eski meclis üyesi Hatice Tatlı da Karabağ’a destek verdi. Kurşunlama olaylarının Başkan Karabağ’ı ve parti örgütünü yıldıramayacağını savunan Tatlı “Başkana yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bayraklı, geçen yerel seçimlerde devrimci bir başkanla tanıştı. O başkan, rantçılara, çıkarcılara izin vermedi. Bunun karşılığı da kurşun oldu. Değil kurşun, topla tüfekle gelseler halka hizmet yolundan bizi döndüremezler. Halk, kendisi için çalışan bir belediye başkanı olduğunu biliyor. Ona yapılan saldırı, Bayraklı halkına yapılmıştır. Biz çok bedeller ödedik. 3-5 kurşunun hesabı bile olmaz. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.



BAYRAKLI KARABAĞ'LA BÜTÜNLEŞTİ
Eski Gençlik kolları başkanı Serkan Arda ise “ Bayraklı halkı Hasan Karabağ’la bütünleşti ve insanlar bu lideri benimsedi. Halk her zaman doğru insanın yanındadır. Biz de başkanımızın yanındayız. Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Hasan Karabağ’la beraberiz ve her zaman beraber olacağız. Örgüt de başkanın arkasındadır. Karabağ, adaylık açıklamasını şimdi yapmıştır” diye konuştu.



KARABAĞ “KORKMAM, ÜSTÜNE GİDERİM”
Başkan Hasan Karabağ, kendisine verilen desteğe teşekkür etti. Karabağ “Organizasyondan haberim olmadı. Duyarlı insanların bu tür saldırılara destek vermesi ve göğüs germesi, bu tür hadiselerin devam etmemesi için caydırıcı olabilir. Polis birimleri ile görüştüm. MOBESE kayıtları inceleniyor. Şüpheli birkaç araç var. Biz de süreci izliyoruz. En kısa zamanda olayın aydınlanacağını düşünüyorum. Silahlı olmasa da bu tür saldırılarla çok karşılaştık. Böyle saldırılar beni korkutmaz. Daha çok üstüne gideceğim. Hizmet yolunda geri adım atmayacağız” dedi.



ÖLÇER “ ASLA AMAÇLARINA ULAŞAMAZLAR”
CHP Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer ise, yazılı bir açıklama yaparak Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a destek oldu. Ölçer yazılı açıklamasında şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Sn. Hasan Karabağ'ın evinin önünde park halindeki belediyemiz aracına dün gece kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce ateş edilmiştir. Başkanımızın açıklamalarından anlaşıldığı üzere karşılanması mümkün olmayan rant taleplerinin gerçekleşmemesi üzerine korkutmak, sindirmek, zorlamak yada bu yöntemle isteklerinin olabileceğini düşünen kişiler asla ama asla bu amaçlarına ulaşamayacaklardır.
Bayraklı'da yerel yönetimin CHP'li temsilcisi Sn. Başkana, CHP Örgütü olarak sahip çıkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu tür rant amaçlı saldırı ve eylemleri yapanların en yakın zamanda yakalanarak gerekli cezalara çarptırılmasını diliyor ve bu saldırıyı tüm CHP'ler adına kınıyorum.”dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası