Ege Postası
Geri

Başkan Karabağ’dan o iddialara yanıt

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ AK Partili Meclis üyesi Kemal Büyükkesim’in geçtiğimiz meclis toplantısında taşların ihale şartnamesine göre döşenmediği ve kamu zararı oluştuğu iddialarına yanıt verdi. Karabağ’ın açıklamalarına AK Partili meclis üyesi Latif Aydemir’den sürpriz destek geldi.
Başkan Karabağ’dan o iddialara yanıt
Haberler / Yerel Politika
7 Temmuz 2014 Pazartesi 20:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Bayraklı Belediyesi Temmuz ayı 2. oturumuna Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın açıklamaları damga vurdu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ AK Partili meclis üyesi Kemal Büyükkesim’in denetim komisyonu raporlarını alıp savcılık ve emniyet kapılarında dolaştığını iddia etti. Başkan Karabağ  "Sokakların işçiliğini ihale etmişiz, malzemeyi biz vermişiz. Dolayısı ile o malzeme belediyenin fazla malzemesi...Doğal olarak kamu zararı olması mümkün değil, Kemal Büyükkesim’in sorusuna bu şekilde cevap vermiş oldum"dedi.

DUYDUĞUNUZ OLUMSUZLUKLARI BİZİMLE PAYLAŞIN
Meclis üyelerin yanşış bilgiler duyarak ortaya attıkları iddialarda daha dikkatli olmalarını isteyen Karabağ, "Duyduğunuz bir olumsuzluk olursa lütfen, bana gelip söyleyin, ben onun araştırmasını bizzat kendim size yaparım, sonucunu size söylerim inanmazsanız söylediklerim ikna edici gelmezse kamuoyu ile paylaşabilirsiniz. Ortada fol yok yumurta yokken, taşı kaldırıp ey taş sen altı santimsin, neden sekiz santim değilsin diyerek burada gösteri yapıp ondan sonrada internet basınında reklam yapmaya elverişli davranışlar siyasetçilere zarar veriyor, bize zarar veriyor"dedi.
 

AK PARTİLİ AYDEMİR'DEN BAŞKAN KARABAĞ'A DESTEK
 Mecliste Başkan Karabağ'ın konuşmasından sonra söz alan AK Parti meclis üyesi Latif Aydemir, "Sayın başkanım bölgemde olduğu için imar komisyonunda da yetkili olduğum için bir kaç sokağı bende dolaştım. Ne şahsınıza neden Kemal Büyükkesim’e inanmayıp kendim bu bölgede yapılan taşların sekiz santim olduğunu  gördüm.Fen işleri müdürümüze teşekkür ederim" dedi.Başkan Karabağ ise,"Bizim ihale ettiğimiz yerlerde yapılan bütün taşlar sekiz santimdir. Ancak; işçiliğini ihale edip malzemesini verdiğimiz yerlerde elimizde altı santim varsa altı santim yoksa sekiz santim taş yapıyoruz."dedi

 MECLİSE RAMAZAN AYINDA İÇKİLİ ARKADAŞLAR GELEBİLİR
Mecliste söz alan AK Parti meclis üyesi Fazlı Taşkıran ise, girişeler de meclis üyelerinin elinde bulunan çantaların aranmasının geçtiğimiz hafta Kemal Büyükkesim’in elinde getirdiği taştan dolayı olduğunu ifade etmesi üzerine Başkan Karabağ ," Ramazan falan dinlemeyip içkili gelebilecek arkadaşlarımız olabilir, bu taşı alıp birlerlere atabilir, o neden ile tedbir almakta fayda var" dedi
 

BÜYÜKKESİM SİZE GÖREMİ SİYASET YAPACAĞIZ
Kemal Büyükkesim, " sevgili başkanım biz siyaset yaparken size göre siyaset yapmayacağız.İnternet medyasının isteğine göre yapmıyoruz. Biz böyle bir duyum aldık.Bu duyumumuz geldik burada paylaştık ve komisyon kurulmasını istedik. Biz burada gelip kamuoyunu aydınlatamayacak mıyız" dedi.
 
SAVCIYA EMNİYETE GİTMEYE MERAKLISIN 
"Geçmişten gelen yanlış alışkanlıklarınızı bırakın" diyen Karabağ,  "çok güzel bir meclisimiz var buyara taşımayalım bu tür yanlış bilgileri. Üretken bir meclis olalım. Beş sene gelip geçiyor bırakın bunları geriye dönüp batığımızda yaptığımız eserler ile konuşalım. Bağırarak çağırarak meclisi germeyelim" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası