Ege Postası
Geri

Başkan Koştu'dan istifa resti: Hodri meydan!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, hakkında çıkan iddialara ilişkin istifa resti çekerek, "Belediye Başkanlığım süresince tarafımca villa, ev veya bina alınmış olması kesinlikle söz konusu değildir. Bunun aksini iddia edenler bu iftirayı ispat ettikleri takdirde istifa etmeye hazırım. İspat edemezlerse müfteridirler, yalancıdırlar ve haysiyetsizlerdir. Bu duruma ilişkin olarak ilgili paylaşım ve şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Hodri meydan" dedi.
Başkan Koştu'dan istifa resti: Hodri meydan!
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2024 Salı 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, abisinin mal varlığıyla ilgili sosyal medya hesabından bazı iddialarda bulunmuştu.

Başkan Koştu'nun mal varlığının aile geliri olarak açıklanmayacağını öne süren Özyeşil, şunları söylemişti: 

"Başkan Koştu malvarlığını açıklasın! Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun öz kardeşiyim. Sosyal medyada daha önceki paylaşımlarımız ve kamuoyundaki konuşulanlardan tarafımıza gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum. 5 yıl önce abim kirada otururken Belediye Başkanı olduğu dönemde Bergama, İstanbul ve Almanya'da aldığı villaları ve yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil."  

Başkan Koştu, kardeşinin hakkında ortaya attığı iddialara ilişkin dün yazılı açıklama yaparak kara propaganda yapıldığını, hukuki sürecin başlatılacağını belirtmişti.

Öte yandan Koştu, bugün yeni bir açıklama yaparak iddiaların ispatı durumunda istifa edeceği restini çekti.

Başkan Koştu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İSTİFA ETMEYE HAZIRIM"

"1 – 2 gündür sosyal medya üzerinden hakkımda yurt içi ve yurt dışında villa ve binalar aldığım şeklinde yalan ve iftira niteliğinde şer odakları tarafından kirli ve sinsi kampanya yürütülmektedir. Devletin tüm resmi kayıtları ortadadır. Belediye Başkanı seçilmeden önce almış olduğum ve şu anda halen kullanmakta olduğum bir evim bulunmaktadır. Onun dışında Belediye Başkanlığım süresince tarafımca villa, ev veya bina alınmış olması kesinlikle söz konusu değildir. Bunun aksini iddia edenler bu iftirayı ispat ettikleri takdirde istifa etmeye hazırım.

"HODRİ MEYDAN"

İspat edemezlerse müfteridirler, yalancıdırlar ve haysiyetsizlerdir. Bu duruma ilişkin olarak ilgili paylaşım ve şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Hodri meydan.."

 

Başkan Koştu'dan 'mal varlığı' iddialarına ilişkin açıklama: Hukuki süreç başlatılacaktır!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası