Ege Postası
Geri

Başkan Şahin’den İtfaiyecileri Mutlu Eden Ziyaret

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bu yıl 23-28 Eylül tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de hizmet veren İtfaiye Grupları’nı ziyaret etti.
Başkan Şahin’den İtfaiyecileri Mutlu Eden Ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Eylül 2013 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Seyrek İtfaiye Grubu’nda görevli İtfaiye Çavuşu Bayram Gül, 20 yıllık meslek hayatında ilk kez bir Belediye Başkanı’nın İtfaiye Haftası’nda ziyaretine geldiğini söyleyerek, tüm itfaiye çalışanları adına Belediye Başkanı Tahir Şahin’e, kendilerine mutluluk veren ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Menemen Şube Müdürlüğü ile 1 ay kadar önce hizmete açılan Seyrek İtfaiye Grubu’nu ziyaret eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, itfaiyeciler tarafından kapıda karşılandı. İtfaiyeciler, Başkan Tahir Şahin’in İtfaiye Haftası’nda gerçekleştirdiği bu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, Seyrek İtfaiye Grubu’nda görevli İtfaiye Çavuşu Bayram Gül’ün “20 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir şey görüyorum. Gerçekten çok duygulandım. Bir Başkan’ın bu şekilde itfaiyeyi hatırlaması dahi bizim için büyük mutluluk” sözlerinin ardından Başkan Tahir Şahin’e tüm itfaiyeciler adına ziyaretinden dolayı teşekkür etmesi, yapılan ziyareti daha da anlamlı kıldı.
Türk İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 299’ncu, Belediyelere devrinin ise 90. Yılı dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de hizmet veren İtfaiye Grupları’nı ziyaret eden Menemen Belediye Başkanı Şahin, itfaiyecilere çiçek ve çikolata sunarak haftalarını kutladı.
İtfaiyecilerin dünyanın en riskli görevlerinden birisini yaptığını söyleyen Şahin, her türlü felakette canlarını hiçe sayarak büyük görevler üstlenen itfaiyecilere şöyle seslendi; “Belki 3 gün yada 3 hafta göreve çıkmıyorsunuz ama çıktığınız zaman da görevinizi tam yapıyorsunuz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı ve bundan sonra yapacağınız hizmetlere de şimdiden teşekkür ediyoruz. Sizleri tebrik ediyor, kazasız belasız günler diliyorum” dedi. Başkan Şahin konuşmasını, bugüne kadar yangın ve çeşitli afetlerde hayatını kaybetmiş itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet dileyerek bitirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası