Ege Postası
Geri

Başkan Şenol’dan ziyaret

16. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’ne destek veren firmaları ziyaret eden Başkan Şenol, belediye çalışmalarını anlatarak, iş dünyasının görüş ve önerilerini dinledi. Şenol, “Gaziemir’in gelişimi için çalışıyoruz. Görüşleriniz bizim için değerli..”
Başkan Şenol’dan ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2013 Cumartesi 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 16. Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’ne sponsor olan firmalara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Firma sahipleri ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Şenol, şenlik aracılığıyla Gaziemir’in ve İzmir’in dünyanın birçok ülkesinde tanıtımının yapıldığına değinerek, şenliğe destek verdikleri için firmalara teşekkür etti. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Şenol, iş dünyasının görüş, öneri ve isteklerini de dinledi. Bir kentin yönetiminin belediye başkanına bırakılmaması gerektiğini ifade eden Şenol, “Gaziemir’in gelişimi için projeler hayata geçiriyoruz. Görüşleriniz bizim için değerli. Fikirlerinizi bizimle paylaşarak kentin yönetimine katkı koyabilirsiniz” diye konuştu.

“Gaziemir yatırımcının gözdesi oldu”

Gaziemir’in cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Başkan Şenol, “Kentimiz her alanda çok hızlı gelişiyor. Yüzlerce işadamı Gaziemir’e yatırım yapmak istiyor. ESBAŞ, havaalanı ve Sarnıç’ta gittikçe büyüyen bacasız sanayi ile bizim desteğimizle açılan havacılık meslek yüksekokulunun bulunması yatırımcıları buraya çekiyor” dedi. Gaziemir’de yatırım yapmak isteyenlere belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Şenol, belediye bünyesinde kurdukları ve holdingler ile uluslararası firmaların başvurdukları kariyer merkezine dönüşen Cv Bank aracılığıyla, 4 bin 300’den fazla kişiyi iş sahibi yaptıklarının altını çizdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası