Ege Postası
Geri

Başkan Sındır’a şampiyonluk sözü

Konya’da yapılacak Türkiye Liselerarası futbol müsabakalarına katılan Bornova Hayrettin Duran Lisesi Futbol Takımı, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'ı ziyaret etti. Takım oyuncuları Başkan Sındır’a şampiyon olma sözü verdi
Başkan Sındır’a şampiyonluk sözü
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2013 Salı 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - 5-10 Mart tarihleri arasında Konya'da yapılacak Genç Erkekler Liseler Arası Türkiye Birinciliği maçlarında mücadele edecek olan Bornova Hayrettin Duran Lisesi Futbol Takımı, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ı ziyaret etti.
Okul Müdürü Ömer Ertem ve Beden Eğitimi Öğretmenleri Kamil Can ile birlikte makamına gelen oyunculara moral veren Başkan Sındır, finale kaldıkları takdirde pazar günü oynayacakları maçı izlemek üzere Konya'ya gideceğini söyledi. Türkiye'nin en iyi sekiz takımı arasına girmeyi başaran öğrenciler de şimdiye kadar kendilerine her türlü desteği veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a şampiyonluk sözü verdi.
2000 yılında Türkiye 3. sü olan Bornova Hayrettin Duran Lisesi Futbol Takımı'nın önce Türkiye Şampiyonu olmayı, ardından da ülkemizi Nisan Ayı'nda Fransa'nın Bordo Kenti'nde yapılacak Dünya Şampiyonası'nda temsil etmeyi hedefliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası