Ege Postası
Geri

Başkan Tugay'dan 'değişim' vurgusu: Önce değişim sonra iktidar

CHP'de genel başkan adayı Özgür Özel’in İzmir ziyareti öncesi partililere seslenen Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, ‘’ Yıllardır cam tavanların yüzde 25’lerin altında ezilmekten bıktık. Sağcı partilere muhtaç olmaktan bıktık" dedi.
Başkan Tugay'dan 'değişim' vurgusu: Önce değişim sonra iktidar
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2023 Cumartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, CHP İl Başkanlığı önünde partililer ve delegelerle buluşmak için İzmir'e geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Özgür Özel’in ziyareti öncesi CHP İzmir İl Örgütü önünde toplanan partililere seslendi.

"YÜZDE 25'LERDE EZİLMEKTEN BIKTIK" 

‘Cumhuriyet Halk Partisi ne istiyor?’ diye soran “Değişim olduktan sonra ne olacak? O zaman ne diyoruz? İktidar, iktidar, iktidar! Bize inanın. Kendinize inanın. Örgüte inanın, örgütün yetiştirdiği kendi evlatlarınıza inanın. Başınızı dik tutun. Gururla Özgür Başkanı selamlayın. Bu partide demokrasi var. Bu partinin evlatları yapabiliriz. Yıllardır, uzun yıllardır böyle cam tavanların yüzde yirmi beşlerin altında ezilmekten bıktık. Elbette ki parti değişimi talep edebilir. Elbette ki genel başkan değişikliği isteyebilir, birbirimizi kırmadan dökmeden bunu yapabiliriz. Cumhuriyet Halk Partisi bundan sonra geleceği bütün seçimlerde birinci parti olmalıdır. Örgüt özgürleşecek. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak. Lütfen coşkuyu kaybetmeyin. Gördüğünüz yanlışları hayır demekten vazgeçmeyin. Doğrunun yanında cesaretle yer almaktan asla vazgeçmeyin. Cumhuriyet Halk Partisi'ne sizlere, devrimcilere bu yakışır” dedi. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası