Ege Postası
Geri

Başkanlar'dan çat kapı yılbaşı ziyareti

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 2014 yılına dar gelirli aileler ve Buca Belediyesi Geçici Barınma Evi’nde kalan yurttaşlarla girdi.
Başkanlar'dan çat kapı yılbaşı ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Ocak 2014 Çarşamba 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Buca’nın Göksu, Fırat, Yeşilbağlar, Ufuk, İnönü Mahallelerinde oturan ailelere yeni yıl ziyareti yapan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve eşi Oya Tatı 2014 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diledi. Başkan Ercan Tatı’ya Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya ile Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Ercan Geçgel de eşlik etti. 7 Aylık Nur Melek bebeği seven Ercan Tatı, konuk olduğu Şaban Gülmüş ve 91 yaşındaki eşinin ikram ettiği çayı içti. Ailelerin yer sofrasına konuk olan Ercan Tatı ile eşi Oya Tatı, kendisine aktarılan sorunları dinledi. Başkan Ercan Tatı ile Eşi Oya Tatı daha sonra Barınma Evi’nde kalan kadınlar ve çocukları ile buluştu.

Çalışanlarla kutlama

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, belediye çalışanlarıyla yeni yıl kutlaması yaptı. Başkan Ercan Tatı, 5 yılın geride kaldığını belirtirken, “Buca Belediyesi sizlerle yeni hedeflerine ulaşacak” dedi.

Buca Tenis Kulübü’nde düzenlenen kokteyle Başkan Ercan Tatı’nın eşi Oya Tatı, CHP İlçe Başkanı Bektaş Gül, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, yöneticiler ve çalışanlar katıldı. Başkan Ercan Tatı, 5 yıl önce borcu belli olmayan, durumu belirsiz bir belediye aldıklarını hatırlattı, “Şimdi Belediyemizin ne durumda olduğu, yaptıkları ve hedefleri belli” dedi. Bu yapıyı çalışanlarla birlikte kurduğunu da kaydeden Başkan Ercan Tatı, 2014 yılında huzur, barış ve aydınlık dolu günler diledi.



Başkan Tartan dostlar sofrasında

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 20 yıldır sürdürdüğü geleneği bu yıl da bozmadı. Başkan Tartan 2014 yılına Ballıkuyu’da dört çocuklu Gülistan Akdeniz’in evinde kurulan dost sofrasında girdi.

Yeni yılı Gülistan Akdeniz, dört çocuğu ve komşularıyla birlikte kutlayan Başkan Tartan, yıllardır sürdürdüğü geleneğini bu yıl da bozmadı. Milletvekilliği ve bakanlık dönemlerinde Barbaros Çocuk Köyü’nde, gecekondularda, belediye işçileriyle, engellilerle, hastanelerde hasta ve yakınları ile birlikte yeni yıla giren Tartan, belediye başkanlığı boyunca da her yılbaşını Konak’ın farklı bir mahallesinde, halkın içinde kutladı.
2014 yılını Ballıkuyu semtinde karşılayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, semt sakinlerinin de sevgi seliyle karşılaştı. Özellikle çocukların bir an bile yalnız bırakmadığı Başkan Tartan, en zengin sofranın dostlarla sadece yemeğin değil sevginin paylaşıldığı, birlik ve dayanışmanın yaşandığı sofra olduğunu söyledi. Başkan Tartan, sağlık, mutluluk ve umut dolu bir yıl dileğinde bulunarak,“ 16 yıldır geleneği hiç bozmadım, yeni yılı her zaman vatandaşlarımla birlikte karşıladım, sadece bu yıla buruk giriyorum, babasız giriyorum, onun acısını ve hüznünü hala yaşıyorum” dedi.
Dört çocuğunu tek başına büyüten 36 yaşındaki Gülistan Akdeniz, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın yılbaşı sofralarına konuk olmasının kendisini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Sağ olsun Başkanımız her zaman yanımızda. Evimde eşyam yoktu, onun sayesinde sıcacık bir yuvam oldu. Dört çocuğum var biri de engelli. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa Hakan Tartan bir abi, bir baba gibi yanımızda. Böyle bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız” dedi. Akdeniz, sosyal yardımların yanı sıra deniz gezilerini ve semt merkezinde çocuklarının dersleriyle yakından ilgilendiklerini de anlatarak, “Biz evimizden öteye çıkmazdık. Hakan Tartan sayesinde denize gittik, çocuklarımla tatil günü yaşadık. Burada evimizin yakınında Sevgi Evi var. Benim de çocuklarımın da her şeyiyle yakından ilgileniyorlar” şeklinde konuştu.
Hep birlikte oturulan yılbaşı sofrasının baş tacı pirinç pilavı eşliğinde nar gibi kızarmış hindi oldu. Meyveden tatlıya, börekten kuruyemişe her şeyin düşünüldüğü sofrada yenen yemek hoş sohbeti de beraberinde getirdi. Başkan Tartan, iyi dileklerini gülümseyerek karşıladığı mahalleliye ihtiyaç ve isteklerini de sordu, dertlerini dinledi. Çocuklar başta olmak üzere Başkan Tartan, Gülistan Akdeniz’e ve mahalle sakinlerine de yeni yıl armağanlarını verdi.






YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası