Ege Postası
Geri

Basmane karıştı!

Ülke gündemine oturan ses kaydı İstanbul, İzmir ve Ankara'da protesto edildi. İzmir'de eylemlerin adresi Basmane oldu.Polis yürüyüş yapan kalabalığa müdahale etti. TOMA’ların su sıktığı müdahale sonrası ortalık karıştı! Ülke gündemine oturan ses kaydı İstanbul, İzmir ve Ankara'da protesto edildi. İzmir'de eylemlerin adresi Basmane oldu.Polis yürüyüş yapan kalabalığa müdahale etti. TOMA’ların su sıktığı müdahale sonrası ortalık karıştı!
Basmane karıştı!
Haberler / İzmir
25 Şubat 2014 Salı 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından İstanbul, Ankara ve İzmir’de protesto yürüyüşleri yapıldı.

İzmir’de STK’lar, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş toplanarak  protesto için yürüyüşe geçti. İzmir’de eylemlerin adresi Alsancak ve Basmane oldu. Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde toplanan kalabalık Basmane’ye yürüdü. "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" ''Hükemet istifa'' sloganları atan kalabalık Basmane’deki AK Parti İlçe Binası’na yürümek istedi.Polis bu sırada gruba müdahale etti. TOMA’ların tazyikli su ve gazlı müdahalesi sonrası ortalık karıştı.  Protestocuların polise havai fişek ile karşılık verdiği görüldü. 


BAŞBAKAN MONTAJ DEDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’la yaptığı ileri sürülen telefon görüşmesi ülke gündemine oturdu. Başbakan partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada  kayıtların montaj olduğunu söyledi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, hükümeti  istifaya çağırırken MHP Lideri Devlet Bahçeli de yargıyı göreve davet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası