Ege Postası
Geri

Batman’da Barzani fotoğraflı dernek açılışı yapıldı

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Kurucu Başkanı Molla Mustafa Barzani ve Federal Kürdistan Bölgesel Başkanı Mesut Barzani’ye yakınlıkları ile bilinen isimlerin buluştuğu Demokratlar Derneği Batman'da açıldı.      Dernekte,...
Batman’da Barzani fotoğraflı dernek açılışı yapıldı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2013 Pazar 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Kurucu Başkanı Molla Mustafa Barzani ve Federal Kürdistan Bölgesel Başkanı Mesut Barzani’ye yakınlıkları ile bilinen isimlerin buluştuğu Demokratlar Derneği Batman'da açıldı.

     Dernekte, Mesut Barzani ve babası Molla Mustafa Barzani'nin fotoğrafları ile Irak'ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetiminin bayrağının bulunması dikkat çekti.

    Dernek Başkanı Şehmus Turgut, Kürt kültür, örf, adet ve gelenekleri ile Kürt değerini yaşatmak, gençleri yozlaşma kültüründen uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

    Batman Demokratlar Derneği Basın Sözcüsü Ozan Kardaş ise “Irak Kürdistan Bölgesel Başkanı Mesut Barzani’nin Türkiye’de Kürtlerin örgütlenmesi, kültürel ve geleneksel bağlamda birliktelik sağlaması şiarıyla bu derneğimizi hayata geçirdik. Kısa sürede bölge geneline yayılmayı hedefliyoruz." dedi.

    Derneğin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra katılımcılara kokteyl verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası