Ege Postası
Geri

Bayan Hentbol Milli Takımı şampiyona hazırlıklarına devam ediyor

2013 Dünya Şampiyonası’na gidebilmek için play-offta Danimarka ile iki tarihi maça çıkmaya hazırlanan Türkiye A Milli Bayan Hentbol Takımı hazırlıklarına devam ediyor. Eskişehir’´de sıkı bir kampa giren Bayan Hentbol Takımı, 2 ve 8 Haziran’´da...
Bayan Hentbol Milli Takımı şampiyona hazırlıklarına devam ediyor
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2013 Dünya Şampiyonası’na gidebilmek için play-offta Danimarka ile iki tarihi maça çıkmaya hazırlanan Türkiye A Milli Bayan Hentbol Takımı hazırlıklarına devam ediyor. Eskişehir’´de sıkı bir kampa giren Bayan Hentbol Takımı, 2 ve 8 Haziran’´da ki Danimarka maçı ve Akdeniz Oyunları'nda galip gelmek istiyor.

Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklarına devam eden Türkiye Bayan A Milli Hentbol Takımı kamp için Eskişehir’e geldi. 11 - 24 Mayıs tarihlerinde Eskişehir'de çalışmalarına devam edecek olan milli takım, 25-28 Mayıs tarihlerinde Ukrayna ile 2 hazırlık maçı yaptıktan sonra Ankara'ya dönerek Danimarka maçlarının son hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO)’nda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Yrd. Doç. Dr. Hikmet Vurgun, takım olarak oldukça yoğun bir program içerisinde olduklarını belirtti.

Vurgun, " 2 ve 8 Haziran’da Danimarka maçlarını içeride ve dışarıda oynadıktan sonra Akdeniz oyunları için devam edeceğiz. Şimdi şöyle burada ilk etap çalışmamızı Eskişehir’´de yapıyoruz. Anadolu üniversitesi ile birlikte özel olarak kuvvet parametresi üzerinde çok yoğun çalıştık. Oldukça yoğun bir program ama başarı için bir şeyleri feda etmek gerekiyor." dedi.

Gelecek karşılaşmalarda da iddialı olduklarını söyleyen Vurgun, Danimarka maçlarını oynadıktan sonra Akdeniz oyunları için devam edeceklerini ve Akdeniz oyunlarında mutlaka kürsüye çıkmak istediklerini dile getirdi.

Türkiye A Milli Bayan Hentbol Takımı sporcuları ise maçlarda iddialı olduklarını ve yoğun antrenmanlar içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Bu arada Eskişehir Anadolu Üniversitesi BESYO Salonu'nda kamp yapan Bayan Hentbol A Milli Takımı'nı minik hentbolcüler ziyaret etti. Ablalarıyla uzun süre sohbet eden minik sporcular, imza alıp onlarla fotoğraf çektirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası